Najdi forum

Pozdravljeni,
prebrala sem, da lahko v letu 2012 zaradi povečanega ‘dogajanja’ sonca, pride do večjih in dolgotrajnih izpadov elektrike. Na to opozajajo celo znanstveniki – par let nazaj je do manjših izpadov že prihajalo (Kanada), vendar je bilo takrat ‘delovanje’ sonca bistveno manjše, kot se pričakuje v letu 2012.

Kakšno je vaše mnenje o tem ? Od električne enrgije smo vsi zelo odvisni, sploh si ne znam predstavljati, da bi bili 1 teden brez, kaj šele dlje.

Lep dan še naprej,
tk2

S takini teorijami se na tem forumu ne ukvarjamo. Poskusite na kakšnem SF ( science fiction ) forumu.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljen gospod Igor,
Pred kratkim sem prišla na ta forum. Nekaj sem poskušala pošiljati včeraj pa zgleda mi ni uspelo.
Zanima me regresija. So stvari, ki se mi v življenju ponavljajo in sicer čustvena navezanost, čuatvene bolečine, strah pred novo zvezo. Zdravim se za anksioznostjo, imam moreče sanje itd.
Rada bi s pomočjo regresije izvedela zakaj in kako je morda povezano iz prejšnjih življenj. Zelo bi rada ugotovila kakšna je moja lekcija v tem življenju oz. moj namen. Prosim za odgovor.

Spoštovana Natka

Na temle forumu, le nekaj tem nižje, je tema o REGRESIJI s 66 prispevki. Morda si preberete tiste prispevke in se potem oglasite, če boste potrebovali še dodatna pojasnila.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close