Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija 2 operaciji naenkrat?

2 operaciji naenkrat?

Pozdravljeni!

Odločam se za popravitev nosu in ustnic. Ker je okrevanje po obeh operacijah približno enako dolgo me zanima, če lahko operaciji naredite naenkrat ali bi bilo potrebo priti 2x?
Zanima me še glede povečanja ustnic z lastno maščobo. Ali drži, da jo je potrebno po treh mesecih ponoviti? Je cena ista kot prvič in okrevanje tako dolgo? Je potrebna samo ena korektura ali je potrebna vsake 3 mesece?

Že vnaprej hvala

a.s.

Živijo

obe operaciji je možno opraviti naenkrat.
Lipofiling z lastno maščobo ima začasen učinek običajno med 3 in 6 mesecev.
Glede na trajnost učinka ga je potrebno ponavljati dolkler hočete spremenjen izgled.
Cena za lipofiling je pir nas vsakič enaka. Pri nas je tenutna cena 101 tisoč sit.

Lep pozdrav

Aleš

Kaj pa je najbolj trajno polnilo, ki bi ga še priporočil, da mi ne bi bilo treba vsake 3-6 mesecev jemati dopust en teden, kolikor časa traja okrevanje?

Še enkrat hvala za odgovor in lep pozdrav:)

Pozdravljeni

Ja v tem pa je problem. DOkazano varna polniola so sorazmerno kratkega veka. Novejša in dlje delujoča pa še niso dovolj dolgo na trgu , da bi vam jih mirne vesti lhako priporočil.
Od varnih je lastno maščevje verjetno najdolgotrajnejše je pa povezano z bolj zapletenim posegom (odvzem in priprava)

Lep poizdrav

Aleš

POZDRAVLJENI! IMAM DOKAJ DROBEN OBRAZ IN NEIZRAZITE LIČNICE SPODNJI DEL OBRAZA JE NAJBOLJ KRITIČEN IN POVEŠEN ALI PRIDE V POŠTEV LIPOFILING HVALA

New Report

Close