Najdi forum

2 meseca

Živjo!

Najprej naj povem da ta forum spremljam že od svojega prenehanja s kajenjem in mi je bil v težkih dnevih v veliko pomoč, saj sem se spravil prebirati teme, ki so na njem. Danes se lahko pohvalim da že cela dva meseca ne kadim cigaret in se počutim fenomenalno! Brez pomoči zdravila champix mi zagotovo nebi uspelo priti tako daleč. To vem iz iskušenj, saj se že eno leto ukvarjam z opustitvijo kajenja. Naj povem da sem kadil od 15. leta, star pa sem 21. Na začetku kadilske “kariere” sem pokadil 1 škatlico, to se je stopnjevalo, zadnje 3 leta pa sem pokadil 2 in pol škatlice dnevno. Bistvo je to da drugi preparati ne pomagajo tako kot champix. Brez vsake pomoči mi pa zagotovo tudi nebi uspelo, saj sem brez pomoči zdržal brez cigareta max. 4-5 ur. Tudi ponoči sem se zbujal in hodil na cigaret, da sem lahko dalje spal. V veliko podporo je tudi program liferewards, ki je namenjen uporabnikom zgoraj omenjenega zdravila.

Upam da bo moje sporočilo komu, ki mu ni uspelo v prvo opustiti kajenje dalo upanje, da je možno tudi daljši čas abstinirati, oz. upam zase, da dokončno nehati! Kajti to je moj 15 ali več, poskus opustitve!

VSE JE MOGOČE ČE SE HOČE!!!

New Report

Close