Najdi forum

2.DAN DIETE

Bilo bi super

seveda bom sporocila,saj sem stalno na tem forumu.Drugace pa ce jo bos kdaj rabila:verjemi!Zakaj bi ti lagala?Cisto vsi ki jih poznam in so hujsali s to dieto so shujsali tako kot dieta obljublja!By the way-vec kot si tezji hitreje kiogrami.danes je sele tretji dan mimo in mi tehtnica kaze skoraj 1 kg manj.Neverjetno a je res!
Jaz sicer pijem samo vodo,in nobenih drugih pijac,ceprav to sploh ni obvezno,ampak jaz sem si pac bolj strogo nalogo zadala.Zdaj prvic v zivljenju cutim da mi bo dieta res uspela!

Zanimo je edino to, da ko nekdo kaj pametnega napise je 5 odgovorov, ko pa nekdo butne sam besedo dieta pa pride 200. To da je dieata mimo je brezveze izgubljat besede. Pomaga absolutno ljudem, ki imajo 40kg prevec, ker tem bi vse pomagal (malce zlobno ampak res).
Kolesar je edini zopet pametno napisal, a ga zopet noben ne poslusa. Izgleda je boljse cel dan premisljevat, kaj smem oz. bom pojedel naslednji dan, namesto, da bi ta cas porabili za krajso rekreacijo in bi lahko pojedli vse kar vam pase.

za vse tiste,ki ne verjamejo v to dieto(kolesar,vijolica,irena in ostali)
menim da nimajo nikakrsnega zamozaupanja,in se jim ne da niti sprobat.MNorda se vam zdi cudno,da lahko za vecerjo jemo 2 kosa torte in se obvezno cokolado?Priznam,meni se je tudi.Ampak ni vse v glavi!Ce bi bilo bi bila se zdavnaj trlica-vglavnem,men sport ne pomaga,za vas ne vem.Ampak kako lahko tako vzdihujete da je dieta nemogoca!Ce bi bila,zakaj je tukaj na tem forumu toiko pisem ki sporoca da s to dieto zares shujsali pa se tezo obdrzali?Zaenkrat ni blo se niti enkrat takega,ki bi rekjel da mu ni uspela-VOLJO JE TREBA IMETI!je pa ta dieta pravi bozji dar proti drugim ki so stradanje in so neuspesne.Ce pa ze nekaj shujsas,pa se ti vse takoj nazaj povrne!Lep pozdrav in brez zamer 🙂
P.S.:danes je ze tretji dan in moja volja postaja mocnejsa,pred dieto sem sla vedno v hladilnik,kom sem bila lacna,zdaj pa si recem:dva dni sta ze za tabo,ne vsega pokvarit,tudi vi si recite isto in slo bo gladko 😉

Mi lahko poveš kje si to dieto dobila in kdo jo je sploh “izumu”?

Prov nič se niste zredile?Kako ste pa jedle po tej dieti,normalno kot prej,malo bolj zdravo al še zmeri paste kaj pojeste?
pls za odgovor
lp

Hey!Se strinjam:)

jaz sem jo imela ze doma,pa sem jo nekam zalozila,ampak itak nisem verjela vanjo.Drugace pa sem to dieto prekopirala od poste,ki jo je poslala Janja.Kdo jo je izumu na zalost ne vem pa bi rada vedela,po mojem kaksni zdravniki ,posebej za to,

Se 90 dni po dieti moras za zajtrk jesti samo sadje,drugace pa po zelji!

Dost folka vidim… fura neke ekstremne diete… v stilu 90 dni jej par določenih reči pa boš shujšal… in pol folk napiše, da sej 90 dni je potrpel in je blo pa je shujšal… kaj pa potem?.. Ko se vrneš na stara pota (z totalno razštelanim metabolizmom pomožnosti)???

Če že… zakaj si ne naredite ene pametne “diete” – ki ima pravo ravnovesje, tako beljakovin, kot OH pa tudi esencialnih maščob naj ne manjka – take diete, ki ne bo mučna tako psihično kot tudi za organizem – in potem enostavno živite po tej dieti – zraven pa se še rekreirate. Vsake tolko pa še kaj takega “prepovedanega” poješ – da pač nisi prikrajšan kake dobrote zaradi katere si včasih živel…
Mogoče bojo učinki vidni kasneje – bojo pa zato dlje trajali – in s časoma se izbrane prehrane tud navadiš, in nič več ne pogrešaš pohanga dunajca z pomfrijem, 2 kilama sladolega in pol kile čokolade….

Moraš pa za to varjanto imet neko željo, pa močno voljo in samodisciplino – na začetku, potem ti pa itak pride v kri in se nič več ne matraš….

Da ne govorim kaka bedarija se mi zdijo tiste diete v smislu – ob ponedeljkih beljakovine, ob torkih ogljikovi hidrati???… Dajte no. Telo potrebuje vse in ne sme bit v nekem pomanjkanju, tudi ko hujšaš mora telo dobiti določeno količino in vrsto hrane.

Drgač pa se strinjam z kolesarjevim receptom (v primeru, da si ne želite 100% popolne postave al pa ste bilder k mu je 8% telesne maščobe že preveč in mu je vsak gram mišične mase pomemben – takrat je potrebno mal več, tako znanja kot tudi discipline in truda – da ne omenjam, da je treba spremenit življenjski stil)…

Aja pa še to tisto, da v enem mescu shujšaš 7 kg… in v treh mescih si pol to kr s 3 pomnožila… je smeh 🙂

Tako kot je zadnjič en nekje napisal – začetnik v bildanju – da če vsak dan poje nevem 200g proteinov – da je v 5 dneh to že 1 kila, in da bo v 3 mescih dobil 18kil čiste mišične mase…

Ahja, ko bi ble take izjave resnične – bi mel že preko 200kg čist mišične mase :)))

…da ne govorim, kako večina ljudi, k se lotijo kako ubitačne diete …bom raj reku stradanja – zgubi 5kg v prvem tednu…. na račun vode =) …pol pa pomnožijo z 4 in v mescu mislijo zgubit 20kg =)….

Drgač pa …… en predlog za vse k želite shujšat.

Ne začnite z DIETO. Raje spremenite življenski način in način prehranjevanja.
Se veliko lepše sliši kot dieta – pa tudi bolj učinkovito in zdravo je – predvsem na dolgi rok.

Ponavadi sem tiho, ampak to s temi glupimi dietami je res tako mimo… Jaz se spomnim se casov, ko ni bilo interneta in si tezko prisel do informacij (ne da je bilo nemogoce, ni pa bilo dva klika stran) in mnenj (koliko se lahko naucis na forumih, kot je ta…) — in takrat je vsaka dieta, ki jo je objavila Jana, nekaj casa veljala za sveto. Zenske (jaz sem bila pac se premlada) so jih pretipkovale, kopirale, faksirale, vse mogoce pildkov je bilo… Pa ze takrat je vsakdo vedel, kako gre hujsanje – samo deficit med vnosom in porabo moras doseci, et voila. In tudi ze takrat se je vedelo, da je za kaj taksnega najbolj primeren kakrsen koli trening. Miganje. Rekreacija.

Dandanes imamo sreco. Prave informacije je res lahko dobiti. Zal gredo napacne se hitreje okrog in bolj kot so neumne, vec ljudi se lepi nanje. Skoda.

Pupa je omenila, da ji telovadba ne pomaga. Ce kaj lahko recem zate, je to, da ocitno nisi telovadila. Telovadba in sportanje ni to, da se preobleces v trenerko in se gres pokazat v fitness. Moras tudi kaj delat. In verjemi, ce kaj pomaga, ne pomagajo res butaste diete (ze kolicina sladkorja in dovoljene kolicine predelane bele moke ti lahko povejo, da je vse skupaj ena velika potegavscina), ampak telovadba. In pomisli, ali je tvoj cilj, da si bos ves preostanek svojega zivljenja govorila “zdrz, pupca, zdrz, 2376 dni je ze za tabo, se malo, pa bo” — poanta dobrega prehranjevanja je v tem, da s tem nisi obremenjen v smislu, da imas zeljo vecjo kot fizicne potrebe. Skratka, kot je bilo ze veckrat napisano: gibanje je kljuc. Ce bos potem opustila se sladkor, belo moko in cvrtje, si zelo blizu temu, cesar si najbolj zelis. Ampak ti bi rada zrla, lezala na kavcu in bila videti kot trlica? Ne bo slo…

2 kosa torte pa cokolada in telovadba ne pomaga. Ce s tem hujsas potem je ali
1. Imas ogromno kg (cez 100) in bos tudi na ta nacin zgubila tezo (res da bos vse misice zgubila, ampak vazno, da ti tehtnica kaze 5kg manj).
2. ali pa ne znas oz. ne razumes pojma telovadit, ker to ne pomeni “peljem svojga psa 1x na dan ven lulat 300m s cikom v ustih in cokolado v drugi”.

Torej pocasi je skoda zgubljat besede, ker 90% ljudi bi rajsi jedlo drek vsak dan, da bi dobro izgledali, kot pa se gibali in zdravo jedli.

tej dieti,ki je uspela pri vseh ljudeh ki so vztrajali pravis da je glupa?Glup si potem ti in tisti ki mislijo tako kot ti!

Ne se kregat zaradi diet.

Tisti, ki jih diete ne zanimajo in so proti, naj pustijo pri miru tiste, ki so za.

Ljudje imamo različna mnenja- in prav je tako. Nevem pa zakaj se okoli tega toliko kregate. Dieta: da ali ne? Naj presodi vsak posameznik sam.
Jaz sem se v letu dni zredila za kakih 10 kg, saj sem opustila 11 let aktivnega športa. Moje telo je bilo navajeno na veliko gibanja, sedaj pa ga ni več kot nekoć- prehrana pa je ostala enaka. Preden sem se lotila hujšanja sem prebrala veliko literature. Sedaj se prehranjujem zdravo (nič bele moke, polnozrnat kruh..) in se tudi gibam vsaj 3-krat tedensko (rolam). Ampak kile mi nihajol. Tisti, ki imate prekomerno težo, veste, koliko truda je treba vložit v vsak izgubljen kilogram!
Tudi jaz se strinjam s počasnim izgubljanjem telesne teže, veliko gibanja, zdravo prehrano… Nisem se pripravljena odpovedat hrani, ker se mi zdi pomembna, sem pa pripravljena it na to dieto. Zakaj? Ker imam te sestavine, ki so na jedilniku zelo rada. Ljudje, ki si želimo shujšati, smo lahko včasih zelo nestrpni do svojega telesa in želimo takoj vidne rezultate. Ampak ne gre tako! Jaz se trudim že kar lep čas in postajam vse bolj nestrpna.
Bom poskusila z to dieto, ker ne bom s tem nič izgubila. Če mi uspe, bom vesela, če pa mi ne bo uspelo, bom pa imela za sabo eno izkušnjo več. Na napakh se učimo, ne?

vsekakor navijam zato ker vem da ti bo uspelo,le voljo je treba imeti!

V enem letu in pol sem shujsala cca. 18 kg (zacetne teze ne poznam, ker se nisem hotela tehtati). Vem, kaj pomeni hujsati in mislim si, da po tem, kar imam za sabo, lahko za kaksno dieto recem, da je glupa, bedasta, imbecilna, dementna in se kaksna. Ampak saj, naj vsak pocne, kar mu je ljubo.

Ti dam en “cudezen” nasvet: poskusi v avto nalit kurilno olje. Je ful poceni.

POzabil si še napisati, da se velika večina žensk boji fitnesa oz. uteži, ker mislijo, da bodo zgledale kot bodybuilderji. Če bi le vedele koliko discipline je potrebne za to. :))

Za REALNO!

Jaz hujšam po tej dieti že 15 dan in mi gre kar dobro.Tudi jaz sem v službi do 15.ure in bi težko vzdržala ob dveh kosih sadja, zato pojem do kosila tudi več kosev različnega sadja, prav tako pa še med obroki kakšen kos.
Kljub temu sem v 14 dneh shujšala za tri kg. Pijem tudi dosti vode in s tem načinom bom vzdržala vseh 90 dni.
Lep pozdrav.

New Report

Close