Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost 18 let in slaba erekcija

18 let in slaba erekcija

res deluje erexanol???

Delujejo tablete za rast kurca? No vidiš.

kaj pa če bi mi ga ti polizala pa da vidva če stoji

Težave z erekcijo so znamenje vaše perverzne spolne sle. Če bi tešili vaše spolne potrebe z namenom, da bi žensko zaplodili in svoji Beli rasi priskrbeli danes tako nujen prirastek, vas ne bi Jezus Kristus, naš Odrešenik, kaznoval z impotenco.

Jebiga impotentn si, sprijazn se 😉

ka pa če ti prehitro vun pride?? cca.3min

praksa…

Normalno je da ti kondom ruši čustveno ravnotežje. Tako da nič se ne sekiraj. Kondom je samo za tipe ki mu vse ženske padejo na kolena kjer se pojavi.

Kakovost odnosa se kaže tudi v sexu. Pogovorita se malo kako on dojema vajin odnos, ker če ga je res kaj zamoril, se lahko zgodi, da mu ne bo do sexa in to se kaže kot pomanjkanje erekcije.

Slab odnos je velikokrat tudi razlog, da tipo lepo/uspešno/izobraženo (stereotip zaželjene ženske) žensko prevara z neko povrečno, ki ima povprečno službo itd. Lepa, ki teži in utruja je definitivno slabša kot normalna povprečna ali podpovprečna ženska, ki ma koleške, ki vsi delujejo. Lepote se namreč po parih mesecih navadiš, kar pa ne velja za teženje.

Problem z erekcijo = tipo ma z nečem problem samo, da ti ne veš tega!

p.s. Sklepam, da imata manj kot 60 let…

prenapovnjena glava z raznimi skrbmi, in že se en dvigne. Sploh ko se to zgodi parkrat, je naslednjič prisoten še strah, da se bo ponovilo, in glej, res se ponovi.
Bodi malo drznejša, pa mu bo stal. Pri teh letih nima veliko možnosti, da se mu bo to redno ponavljalo.Naj ga nebo strah, pogovorita se, in tudi, če se ne dvigne takoj, vztrajaj, probavaj razne tehnike, samo ne obupaj prehitro.
In probaj se nekaj časa izogibat direktnemu stiku s penisom takoj na začetku. Začnita malo drugače.

pred nekaj dnevi sem se resnično zaljubil v dekle ki mi je naj naj,super je….zelo me privlači in si jo zelo želim ob sebi…zelo rad sexam in zgodilo se mi je že pred časom da ni šlo ko sem se prvič spustil v spolni odnos a se je hitro uredilo…zdaj se je pa že nekajkrat ponovilo je buden a med sexom zaspi čeprav si jo zelo želim in bi jo resnično rad dobro….. nevem zakaj mi pade sprostitev in kod bi se v meni začel dogajati nek strah ali nevem kaj…. vem da je psihičnega izvora ali neka trema… Kako se rešit tega?

Pozdravljeni,

ja vidm d nism sam s tako težavo p bi rad vprašal oz. se prepričal ali je res vse v psihi ?
Star sem 17 let in s punco sexam ze 9 mesecev. Dober mesec nazaj sva se veliko kregala, čeprav ves čas veva da se noro ljubiva in privlačiva. Takrat se mi je tudi prvič zgodilo, da se po mojem orgazmu penis nekako ni hotel več postaviti čeprav sem si to želel in s tem nisem imel težav še nikoli.
Po tej nezgodi dober mesec nisva sexala ker je bila punca zelo prizadeta, tudi jaz.
Danes ko sva se spravila sexat se mi je to zgodilo spet. Nekako nerazumem želim si jo bolj kot use na svetu, meni predstavlja najlepšo žensko, obožujem jo, hočem jo potem pa se mi zgodi to 🙁 čisto sem zmeden … nekako ne razumem … moja samozavest je na dnu :

Tablete za Erekcijo – http://zytax.si

Mene ni mučilo popolnoma nič kajti imel sem najboljša leti kjer sem moral delati .
Danes je pa mladina tako vgojena da se ukvarja z alkoholom ter mamili .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close