Najdi forum

Meni se vse diete zdijo en velik lari fari. Glede na to kar je vse že Goran napisal o hujšanju brez telovadbe, bi lahko vedele, da vam bo to pomagalo bolj kratkoročno. Sicer pa sem videla to dieto in se mi vse skup zdi smešno. Če nekdo hujša, pol najbrž ni priporočljivo jest pizze, pa slaščic, pa čokolade itd., v tej dieti pa je enkrat za večerjo torta, enkrat pizza…itd.
Raje malo manj jejte kot po navadi, pa odpovejte se sladkarijam (čips, čokolada, torte, pizze, itd), pa veliko pijte in več se gibljite, pa bodo šle kile same dol. Pa ne norite z nekimi dietami, ker špeha na tak način ni še nobeden izgubil. Poznam veliko ljudi, ki so že celo življenje na dieti, pa jih ni nič manj skupaj kot pred 30-imi leti.
Goran, daj prosim tem ženskicam še ti kakšen komentar, preden si zdravje uničijo.
Ja, pa še eno vprašanje:
Kaj bolj priporočaš, da kupim: sobno kolo ali tisto napravo za veslanje; doma pa imam že steper.

Hvala in lep pozdrav!

Sinthija,

Seveda ti dam popolnoma prav, sladkarije zagotovo niso način za hujšanje. Verjamem, da nekateri dosežejo tudi s tem kratkoročne uspehe… o kvalitetnih rezultatih pa ne more biti govora.

Sicer mislim, da je vsem jasno kaj je prav in kaj ne… prolčem je v tem, da veliko ljudi preveč radi verjame v nekaj, v kaj že od začetka niso 100% prepričani… vsi bi samo nekaj poizkušali. Poznam veliko ljudi, ki so poizkusili 20, 30 shujševalnih diet in se zato imajo za eksperte pri dietah, pa to zagotovo niso… saj je očitno, da se kljub vsem svojim izkušnjam vedno znova vračajo na isti problem.

Prav tako je lahko vsakomur jasno, da sladkarije, tortice, pizze, itd… ne morejo biti način za hujšanje. Tudi tisti, ki ste na takšen način uspeli shujšati ste bolj sužnji lastnih tehnic, ki vam vsak dan znova napovejo kakšno bo vaše razpoloženje čez dan. Tehnica vam nikdar ne more povedati kakšna je kvaliteta vaše teže… Nekdo lahko ima nekaj kilogramov več, a lepo razporejenih in lepo oblikovanih.. ter zato daje optičen vtis, da ima manj kilogramov, kot jih dejansko ima.

… sicer pa čudno, da potem tisti, ki imajo najbolj zavidanja vredne postave ne jejo toliko tortic, pizze, pa kupe sladkarij… ali so potemtakem neumni??

Vsak, ki sanja o svoji popolni postavi, ali pa želeni in lepo oblikovani postavi bo svoj cilj dosegel tem prej, prej kot bo pripravljen sprejeti dejstvo, da se tega ne da po bližnjicah. Vsak cilj zahteva določena odrekanja… če si nekaj res želite, se je za to treba tudi zares potruditi.

Veliko uspeha in lep pozdrav vsem,
Goran

Še meni. [email protected]. Hvala.

Prosim še meni… Hvala vnaprej in veliko uspeha vsem!

Lep pozdravček!

Jaz se totalno strinjam s tem kar je napisala Kaja. Jaz sem se navadila jest 5 krat na dan in priznam, da je super. Se boljše počutim, shujšala sem že 2 kg v dveh tednih kar je mogoče preveč, ampak ne stradam, jem kar želim, ampak v manjših količinah. In veliko dobre volje je treba. Srečno vsem!

Betty, kaj mi lahko pošlješ tvojo dieto? Lepo te prosim! MOj naslov je

[email protected]

Hvala!!!

Betty, sej vem da ti (mogoče) že vsi gremo rahlo na jetra… Pa vendar: a še pošleš tisto dieto men tud.

Hvala ti!

[email protected]

prosim meni tudi!!!!!!!!!!
hvala

Sicer ne vem,ce bos utegnila vsem poslati dieto.Mislim,da bi bilo najlazje zate,ce bi jo kar objavila v forumu.Zanjo te prosim tudi jaz.Moj e-mail: [email protected]

Lp,ViVi

Saj vsi vemo, da je treba zdravo jest pa veliko migat. Problem je v tem, da ti zacnes z neko dieto zato, da hitro izgubis nekaj kilogram, da dobis voljo, motivacijo, da lahko potem zacnes z drugimi nacini hujsanja. Jaz osebno bom zdaj en mesec na dieti, pol bom pa poskusala z zdravo prehrano in mal vec gibanja ko bo bolj toplo zunaj! In iskreno upam da bom uspesna! Enkrat je ze ratalo!

Baha prosim, če mi pišeš na meil [email protected], ker imam nekaj vprašanj zate. Hvala.

Prosim za dieto, ki si jo preizkusila in je očitno uspešna.
Lep pozdrav
Ursa

Zivjo!

lahko posljes to famozno dieto se meni?

Najlepsa hvala,
Taska

New Report

Close