Najdi forum

Naj mi kdo da malo volje! Vecino svojega zivljenja niham za +/- 15 kg. Diete so grozne! Ce vzdrzite na njih, ste sila dobre !!!
Veckrat prebiram te strani in sem razmisljala, ce se je ze katera spomnila, da bi se organizirali in sestali v zivo; prehodile 5 km in jokale ena drugi na ramenih in se smilile sami sebi 😉

Hja to bi bil verjetno strošek, saj je težko izbrati mesto ki bi vsem najbolj ustrezalo. Bilo bi super, ampak je neizvedljivo, ker prihajamo iz različnih pokrajin.

Dobimo se danes zvečer in vsak naslednji četrtek zvečer ob 20.30 v Ljubljani.
Če te zanima, mi piši. Drugače pa delujemo na forumu Srednja leta.Pravkar smo začele novo serijo srečanj.

LP,Kaja

Kaja
Kaksna srecanja pa imate?
Z veseljem bi se vkljucila. Stara sem 21 let, bi se vam lahko pridruzila? Zanima me, kaj pocnete, kako potekajo srecanja in ali je vklujcena tudi kaksna sportna aktivnost v naravi?

Kaja, hvala za obvestilo, ki sem ga zal sele ta trenutek prebrala. Ali velja za naslednji cetrtek ob 20:30? Kje?
Maja, pridruzi se še ti!
Pripeljem se eno prijateljico.
Se vidimo?

Pusti svoj mail, pa dobiš napotke kam je treba priti.

LP,Kaja

O poteku srečanja si lahko prebereš na forumu Srednja leta na temi Zdravo Hujšanje, ki sem jo odprla. Včeraj je odpadlo, drug teden pa začnemo zares. Sproti se bomo dogovarjale za aktivnosti. Pusti svoj mail, pa dobiš napotke o kraju in času dogajanja.

LP,Kaja

Hvala, Kaja.
[email protected]

Zelo bi ti bila hvalezna ce mi vsaj eno od diet na kateri lahko shujsas 15 ali vec kilogramov napises,pacetudi je zelo stroga!Hvala

Malo sem bila odsotna.
Moj e-naslov: [email protected]

Hvala. LP
maja

Mogoce tudi jaz pripeljem prijteljico. Se vidimo.

Posreduj mi e-mail, pa ti jo pošljem. Napisano imam v Wordu. Je preizkušena, predvsem pa učinkovita. Prvi mesec sem shujšala 10 kg, drigi pa 5. Ješ pa lahko vse. Samo treba se je držati pravil, da ne mešaš npr. beljakovin z o.h.
Lani poleti je pri nas neki policaj na ta način v 3 mesecih shujšal več kot 20 kg.
Toliko zaenkrat, posreduj mi e-mail in dieta je tvoja.

LP Betty

Betty, lepo prosim, poslji dieto se meni. Lepo lepo lepo prosim! [email protected]
HVALA!!!!!

Še meni, prosim!!!!

[email protected]

Drage punce,

ne ga srat. Kar je več kot 4 kg na mesec, je ogrožanje življenjsko pomembnih
organov v telesu. Pa še Jo-jo efekt – vse kar ste dale dol, dobite nazaj ali pa še več. Samo z zdravim načinom prehranjevanja in primerno vadbo boste prišle do trajnih rezultatov. Nobena dieta, pa čeprav se vam zdi uspešna, ne more nadomestiti dejstva, da je potrebno pokuriti več kalorij kot jih vnesemo v telo.Zato pamet v roke in pustite diete, če se imate kolikor toliko rade.

LP,Kaja

Lahko pošlješ prosim še na moj mail.

LP;
Maja

Pri tej dieti, ki jo ima jaz in po kateri sem shujšala za 15 kg v dveh mesecih, se lahko je vse, od zrezkov do tort. Samo paziti je treba, da se hrana ne meša. Npr. Ne sme se jesti beljakovin skupaj s škrobom. Tako da se en da je meso, naslednji dan pa krompir. Ta dieta traja tri mesece in se teža obdrži. Toliko iz prakse. Odločitev je pa vaša.

Betty

Živijo!

Še meni prosiiiiim!

Moj email: [email protected]

Hvala!

PROSIM ČE MI POŠLJEŠ DIETO !

Z ODLIČNIMI POZDRAVI LOREN CIAO

PROSIM ČE MI POŠLJEŠ DIETO !

Z ODLIČNIMI POZDRAVI LOREN CIAOBETTY je pisal/pisala:
>
> Pri tej dieti, ki jo ima jaz in po kateri sem shujšala za 15
> kg v dveh mesecih, se lahko je vse, od zrezkov do tort. Samo
> paziti je treba, da se hrana ne meša. Npr. Ne sme se jesti
> beljakovin skupaj s škrobom. Tako da se en da je meso,
> naslednji dan pa krompir. Ta dieta traja tri mesece in se
> teža obdrži. Toliko iz prakse. Odločitev je pa vaša.
>
> Betty

New Report

Close