Naj mi kdo da malo volje! Vecino svojega zivljenja niham za +/- 15 kg. Diete so grozne! Ce vzdrzite na njih, ste sila dobre !!!
Veckrat prebiram te strani in sem razmisljala, ce se je ze katera spomnila, da bi se organizirali in sestali v zivo; prehodile 5 km in jokale ena drugi na ramenih in se smilile sami sebi 😉
Hvala, Kaja.
[email protected]
Malo sem bila odsotna.
Moj e-naslov: [email protected]
Hvala. LP
maja
Posreduj mi e-mail, pa ti jo pošljem. Napisano imam v Wordu. Je preizkušena, predvsem pa učinkovita. Prvi mesec sem shujšala 10 kg, drigi pa 5. Ješ pa lahko vse. Samo treba se je držati pravil, da ne mešaš npr. beljakovin z o.h.
Lani poleti je pri nas neki policaj na ta način v 3 mesecih shujšal več kot 20 kg.
Toliko zaenkrat, posreduj mi e-mail in dieta je tvoja.
LP Betty
Betty, lepo prosim, poslji dieto se meni. Lepo lepo lepo prosim! [email protected]
HVALA!!!!!
Še meni, prosim!!!!
Drage punce,
ne ga srat. Kar je več kot 4 kg na mesec, je ogrožanje življenjsko pomembnih
organov v telesu. Pa še Jo-jo efekt – vse kar ste dale dol, dobite nazaj ali pa še več. Samo z zdravim načinom prehranjevanja in primerno vadbo boste prišle do trajnih rezultatov. Nobena dieta, pa čeprav se vam zdi uspešna, ne more nadomestiti dejstva, da je potrebno pokuriti več kalorij kot jih vnesemo v telo.Zato pamet v roke in pustite diete, če se imate kolikor toliko rade.
LP,Kaja
Pri tej dieti, ki jo ima jaz in po kateri sem shujšala za 15 kg v dveh mesecih, se lahko je vse, od zrezkov do tort. Samo paziti je treba, da se hrana ne meša. Npr. Ne sme se jesti beljakovin skupaj s škrobom. Tako da se en da je meso, naslednji dan pa krompir. Ta dieta traja tri mesece in se teža obdrži. Toliko iz prakse. Odločitev je pa vaša.
Betty
PROSIM ČE MI POŠLJEŠ DIETO !
Z ODLIČNIMI POZDRAVI LOREN CIAOBETTY je pisal/pisala:
>
> Pri tej dieti, ki jo ima jaz in po kateri sem shujšala za 15
> kg v dveh mesecih, se lahko je vse, od zrezkov do tort. Samo
> paziti je treba, da se hrana ne meša. Npr. Ne sme se jesti
> beljakovin skupaj s škrobom. Tako da se en da je meso,
> naslednji dan pa krompir. Ta dieta traja tri mesece in se
> teža obdrži. Toliko iz prakse. Odločitev je pa vaša.
>
> Betty