Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost 14 let sem… O groza… POMAGAJTE!!!

14 let sem… O groza… POMAGAJTE!!!

Čista zajebancija od ene mule ali bog ve od koga.. Ma dj,,, lepo te prosim, prvo napišeš da se je zgodilo v hotelu (”Ampak me je prepričval da pridem en večer v hotal”) potem pa pri njem doma, pa še nakladaš da je uporabil kondom, pa itak si bila nedolžna, kajne itd.. itd.. Kakšne so možnsoti, da pri prvem odnosu z uporabo kondoma, zanosiš? Zelo zelo zelo zelo majhne oz. 0,00000001%.. , da pa to narediš istočasno kar na dveh lokacijah (hotel, pri njem doma), pa sodi že v sfero SF..[/quote]

Največ možnosti, da zanosiš s kondomom je v prvih intimnih izkušnjah. To ”zmedo v lokaciji” sem tudi sama zasledila, ampak se mi vanjo ni dalo spuščat, ker ne vem kdo bi bil dovolj bolan v glavi, da bi si izmislil tako zgodbico kot je tale. Sploh pa, če sta dva neizušena otroka občevala s kondomom in ga nepravilno nadela, je velika verjetnost, da zanosiš pri prvem odnosu in to popolnoma brez truda. Tako, da tisti 0,0000001%, ki ga navajaš se spremeni v kar zastrašujočo številko. Resnično upam, da je to vse skupaj izmišljeno, ne vem pa kdo bi bil dovolj razvajen, obupan in sebičen, da objavi kaj takega na medmrežje in odvrača pozornost od ljudi, ki dejansko iščejo pomoč. V vsakem primeru se je potrebno zamislit v svoje življenje in najti najboljšo rešitev za nastal problem. Ali otroka obdržati ali ne… moje mnenje je že znano in je absolutno proti, da punca postane mama, ampak ta ”dar” raje podari nekomu drugemu, ki ga bo bolje cenil in mu nudil več. In v primeru, če je zmedena najstnica, ki nima hobija čez poletje naj poišče pomoč pri starših ali drugje. Konec koncev pa bo kmalu šola. Če si res noseča bo zate leto mučenja in bolečine, če nisi pa bo tvoja pozornost odvrnjena drugam.

Mi je prav smešno, kako odgovorno in prisrčno se nekaterim zdi, da bo obdržala otroka…bravo…še enega revčka Slovenčka, katerega mama bo živela od socialne, bomo imeli.

Se vam zdi odgovorno? Kaj res mislite, da bo pridna mamica, ki bo skrbela zanj dokler se ne osamosvoji in bila predana tako kot smo me, ki smo postale mame v normalnih letih. Bo šla v srednjo šolo, navdušena nad ponudbo fantov, valda da spala z vsemi povprek in rojevala na dve leti, ker je kao ful odgovorna. Lep vas prosim.

Ne se slepit in ne je slepit. Nisem za splav, pa tudi proti ne, ampak bolje za njo. Kdo pa ji bo čuval otroka? Kaj bo s šolo? Ne bo denarja za šolo, ne bo denarja za vrtec, starši še verjetno dolgo ne bodo v penziji in spet bo trpel en samorastnik…bolano!

realno ima prov sej bi blo že po poročilih -.- tko da to res ni smešno!!!!

Teja 78… bravo!

Eni so pa res (za)ostali na ravni 14 letnih otrok, kajne, avtor(ica)?

Kaj pa naj uradna oseba prijavi policiji? To, da se nekdo za(je)bava na Monu in da dolgocajtno naklada, da se dvigne naklada?

Pišuka, tud moderatorji poprimejo za vsako kost, ki se tule vrže v luft, četud je to grimova pravljica, to ne more človk verjet, verjetno nima drugega posla, samo res škoda, da se ni dipl. psih. več poučno razpisala, za sprostitev in razvedrilo med malico, brat.:)

Vse dobro.

Pišuka, tud moderatorji poprimejo za vsako kost, ki se tule vrže v luft, četud je to grimova pravljica, to ne more človk verjet, verjetno nima drugega posla, samo res škoda, da se ni dipl. psih. več poučno razpisala, za sprostitev in razvedrilo med malico, brat.:)

Vse dobro.[/quote]

Malo si jo fantje privoščijo, bo kakšnega za uhe zgrabila, ko pride gor, da jo ves čas farbajo, potem bo pa mir. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pa dobro no..
vsi ki ne verjamete da se to resnično dogaja.. kje živite??
dandanašnji čas so že 13 letnice noseče.. poznam kar precej primerov zelo mladih [bodočih] mamic tako da to niti ni kaj novega da je pri 14ih že noseča..
očitno je pač to neka nova moda..

glede splava pa.. vsak ima svoje mnenje.. za nekatere je to edina rešitev za nekatere pa nikakršna odločitev.. ne mislim kritizirati nobene strani toda če bi js bila na podobnem mestu kot pomarancnajagodka bi se tudi podobno odločila..

ti pomarancnajagodka se pa drži in bodi vztrajna.. življenje bo postalo težje.. toda ne rečem da ti ne bo uspelo.. potrebno je le veliko volje in truda.. s podporo bližnjih pa je še lažje.. lepo od fanta da se je tako odločil, saj jih večina stisne rep med noge in zbeži.. vso srečo 😉

P.S. se opravičujem za pomanjkanje vejic in velike začetnice in vseh pravopisnih napak!! :*

Preberi temo in šele takrat komentiraj. Vse skupaj je izmišljeno!

Pa problem je glih ker mladina vec ne preiskusi z kondomov (al se i slovenske besede za to )

Ko smo mladi bli smo to napihnil kot balon in samo potunkal v prevreto vodo ce je blo kaj

mehurckov smo drugega vzeli ce ne pa kar tri na enkrat oblekli .

mladina ne vzame vec casa za probe pa se vam tole zgodi

jas vidim od zunaj slovenije da ste slovenci zares star narod

in se prevec zupnike poslusate mladi kot stari glede splava

vsaka mati mora sama odlociti kaj bo z otrokom in svojo prihodnostjo

ne glede kaj bojo sosedje mislili in se posebno ne starsi

saj si oni nebojo zivljenja pokvarli ki bo imel zasrano zivljenje

vse zaradi starih buteljev in mladinke ter nesposobnega mladica

ki komaj zacne vse spusti potem se pa za oceta jemlje

brez da bi vedel kaj pomeni oce biti -pomagal to ni ocetova

to je beseda nekoga ki tolazi in se boji kaj bojo starsi rekli

Jas bi ga na policijo peljal ce bi bla moja hcerka in ga

prijavil za posilstvo pri punci z manj kot 15 let ..

Ce ga ne zaprejo ga jas vstrelim kot zajca da je z svojim

ticem zivljenje pokvaril moji hcerki .

Njo pa direktno v druzinski zavod peljem na svetovanje

in predlog kaj je najboljsa stvar za njo da ji vse povemo kaj pomeni biti mati

vzgoja cas in potrpljenje dolznost starsev tega se zares se ne ve .

Reci v 14 letih –otroka cuvam — ko je se sama otrok njena vzgoja se niti

ni gotova solanje se manj -kaj bo postala ce jo fant zapusti samo brez poklica ?

katero zivljenje bo imela –mladost in zabavo mladih let tega ne bo poznala

vse to zaradi kretenov in kretinc ki se za katolicarje vzamejo

se eno minuto jim ne pride v glavo kaj bo ta deklica potrpela zaradi tega

Namesto da take bedastoce recete mladim dajte jim prej vse tole pred oci .

Da vse tole pretehtajo Za in Proti potem se odlocijo ZA NJIH

Oni so najvaznejsa oseba ker si z tem svojo mladost kvarijo .

Imam en tak primer pri moji , njena deklica je dobila napih

po 14 letu in pol .Pa kar dva naenkrat .Fant brez poklica

seveda ona tudi . Imata oba 28 let ze tri otroka .

fant je pa neke vrste MON ki zapira in nicesar ne

dopusti svoji punci –ozenil se se niso .

Vse do sedaj sta na socialni in samo od tega druzina

zivi oce nesposoben za delo bolan je vse polno

dlak ima v roki te ga zelo bolijo .

Kako mladost jim bo ta osigural katere spomine bojo

imeli ti otroci od njihove mladosti –MIZERE– =REVNOST

katere studije bojo lahko opravli ? Sta obadva se zdaj neodrasla

njihova vzgoja in odrastlost se je ukinila pri 15 letih .

Punca ne poslusaj te bedake pojdi na nasvet na DRUZINSKI PLANING

to sigurno tudi obstaja pri vas Srecno tebi

Nimam nobene obsode proti tebi ce sem malo jezen to je pa Vasa neodgovornost

cetudi razumem da ste mladi in kandid toda zivljenje je tezko premisli

preden se odlocis .

EJ NEHITE JI PISAT, KER JE NAPISALA, DA JE NJEN BRAT SE TO ZAJEBAVU…
To so se spet eni mal zafrkaval…

Še ena provakativna tema naše drage Nataše.

Hey
Berem Tole temo in se me je res dotaknila
Sedaj 3 leta po tem ko si jo napisala pa me res Zelo zanima kaj se je zgodilo z otrokom fantom in tabo
Prosim deli to z nami
Ali pa mi vsaj posli zasebno sporocilo
Upam da se je dobro izslo za vse 3

Strola cel MON vi pa še kar hočete zgodbe od nje, čeprav je vse izmišljeno
Tam zgoraj pa en napiše vsako poved v nov odstavek da vse skupaj izgleda kot da bi napisal sonetni venec. Včasih se res sprašujem če je pametno trezen priti sem gor..

Če si res bral/a to temo, bi tudi prebral/a, da je šlo samo za z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.o.

Ali si imela kratko obleko ,ter krilo potem te je še bolje zagrabil .
No če si imela hlače te ni mogel tako hitro zagrabit .
Vendar stara si 14 let in se merkaj kaj bodo fantje steboj počeli .

pomagala ti bom

Ziujo mam isti problem vem da je objava stara ampak ce si se kaj aktivna na tej strani bi prosila za pogovor ali kaj taksnega

Pikica69, to objavo si je izmislil njen brat, preberi vse skozi. Nasveti nekaterih, kaj te čaka, pa ti utegnejo vseeno koristiti, če si ti dejansko noseča pri 14ih. Ojoj, raje bi kemijo ukinili v OŠ in dali predmet o spolnosti in pogovore, kaj pomeni imeti otroka kot najstnica, pa obvezno branje Gimnazijke… kako naenkrat več nimaš prijateljev, prostega časa in ničesar. Še odraslim je težko z dojenčkom, ko te pošiljajo sem in tja, kaj šele z nekom, ki še veliko let niti vozniškega izpita ne bo imel. :S

Jaz bi se takoj poročil steboj in te ljubil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close