13 let razlike v letih
Zivijo,
Jaz jih imam 34 in moj moz 54, sva porocena ze 4 leta, skupaj pa 8…
Prvo kar se moras sama pri sebi zmenit je dabo veliko ljudi proti vajni zvezi in se bos morala dosti krat branit.. Imam prijateljico isto staro kot jaz in je njen moz 60… Skupaj sta eno leto vec kot midva in imasta celo otroka, fantka eno leto in porocena sta malo dlje…. Pri njima je otrok bil vzrok da ste se procila… Drugace se nebi, ampak bi bila pac skupaj…
Obe sva imeli enak problem… Obema so bili najini mozje vsec od prvega trenutka in obe sva si mislil joj ce le nebi bil tako star… Pa kaj bodo drugi rekli… Razlika le da njejn tip je bil takoj za.:-) moj pa si je mislil joj ko ona nebi bila tako mlada 🙂 kar ti lahko recem da formule za uspeh ni… Imam sestricno ki je bila z tipom dve leti, pol sta zivela skupaj se eno, sanjska poroka, kot v filmu… Sta zapravla ful danarja za ohcet… In zakon no drzal niti eno leto ne. ?. On je bil starejsi samo eno leto od nje… Zaupaj samo svoji intuiciji in svoji volji insvojim metuljckom… Ce jih nimas je itak vse brez veze…
Kar imava se skupnega z mojo prijateljico je da se obe zavedava in naju je obe strah kaj bo znama ko najinih mizev nebo vec… Imava namrec veliko verjetnost da bova vdovi… In nobeni od naju ta ideja ni vsec… In se ena prednost je ce ti kdo zatezi.. Mu lahko reces kaj bi te ti rad… Jaz sem ze babica… In verjemi.. Teh pogledov se nikoli ne navelicam.. Jaz pa se samo smejem… Uzivaj v lifu dokler lahko…. ! 🙂
Imamo samo to eno 🙂 ponovitve ni
Stara si 34 let in si že babica? Madoniš.
Kako se že reče…? Aja; laže hitreje, kot pes teče.[/quote]
domnevam, da sta moška bogata. tole bo pa okrog 40 začelo krivit, ker ne bo imela svojih otrok.[/quote]
Oh, ja. Ona je že 34 letna babica… Tako zatrjuje.
Jo bo začelo kriviti?
No, morda jo bo začelo, morda je mislila, da je 34 letna – babnica.
Joj, tole se mi pa zdi, da sem jaz napisala v to temo pred davnimi štirimi leti. In sva še vedno skupaj oziroma lahko bi rekla spet … vmes sva namreč šla narazen, ravno zaradi teh šmentanih let, pa nisva prav dolgo zdržala drug brez drugega.
Dokler nisem sama zagrizla v ta zarečeni kruh, sem tudi jaz nasprotovala preveliki razliki med partnerjema, zdaj sem pa že nekaj let modro tiho. Ni zagotovil, ni idealne kombinacije, ni pravil, ki bi se jih človek držal in si tako zagotovil srečo. Enostavno je treba poskusit, če ti glava in srce govorita, da si s človekom na mestu.