Najdi forum

13 cm dolg

A je 13 cm dolg penis zadosti za seks?ker niti malo ne zelim iti seksat z zensko in nato ugotovit da sploh ne morem, da mam prekratkega.

dost je. Itak naj bi blo prvih pet cm najbolj obcutljivih, pr zenski noznici . Ti pa to prekasas za 8 cm, tko da veselo na delo.

Lp

Važna je tehnika in ne tolk dolžina! Če boš obvladal pravilne prijeme in vse kar spada zraven k sexu bo tvoj lulči čist zadost dolg! Lep pozdrav!

Se zelo strinjam s tabo, Al!

lp malina

Če boš pri sexu uporabljal samo lulček, mislim, da bo mal prekratek!!!!!!!!!!

Ciao!

Po moje je boljše, da ne seksaš. 13 cm je pa vseeno premalo. Zamisli si v kaksni nerodni situaciji boš, ko ne boš mogel in se ti bo ženska smejala.

Svetujem ti, da greš za župnika. Sem slišal, da gredo za župnika vsi, ki imajo krajše od 13,5 cm. Vsaj plača je dobra … sex pa …… jebi ga.. če ne gre, ne gre.

Z glavo skozi zid ne moreš.

maestro

Zelo duhovit odgovor :-))))

Aja, pa resničen tudi, zelo resničen.

Lp, Mišek

Aja.. se eden vic vem.

Se eden moj prijatelj gol postavi pred ogledalo. Se ogleduje in ogleduje. Nato pa rece zeni: “če bi imel 3 cm večjega, bi bil pravi king”! Zena pa odgovori:ˇče bi imel pa 3 cm krajšega, bi bil pa kraljica”! :)))))

maestro

HE HE

Spodnjega mi je zadnjič povedala ena prjateljca, je sicer malo bolj oster, ampak …:

A veš kakšna je razlika mes seksom in bio seksom?

Ja pri bio seksu ni špricanja!!!

Lp, Mišek

jest pravm tok…..kera s takm zadovolna ni…….večga vredna ni……

Lp, Robi

Jaz mam tam okoli 12 cm dolgega,pa mislim da je to čist OK.Evropejsko povprečje…

Kar tolazi se ja :>.

maestro

Moj je tudi dolg samo 12 cm, pa je žena zelo zadovoljna z njim, pa tudi dvojčice sem z njim naredu.

Res ni važna dolžina, za zadovoljit tvojo partnerko moraš bit ti v celoti prisoten.
Kar lepo uživaj.

Ciao

Takoj odrezat ker to ni nič….dooooh itak da se da normalno seksat…če ni v dolžini je treba pa mal tehniko bolj izpilit…Pa gre 🙂

No maestro, ti k se kaj hvališ pa nam povej kolk maš pa ti “dolga”? Pa nam zaupaj!

lp

pa ti povej kok maš velki ščegi ko ti nabrekne:)

Valda, da gre:))) Pač delaj na tehniki pa bo… Vaja dela mojstra!

Zakaj bi moral delat na tehniki?? Mogoče pa ima beyba Grand Canyon?? 🙂

A pol če imaš velikega ne rabiš delat na tehniki, samo počakaš, da se beyba nabija nate?? Daj ti to malo razlož!

Ja, lubi boh, al ti nikol ne gledas reklam????
Samo priblizno 8 cm v dolzino in priblizno 2 cm v sirino, obcutek pa tako bozanski!
FRUTABELLA….
A ves kok je v tej reklami namigvanja????
Dej, potolaz se, pa pejd ga hitr zmert se enkrat!

Ok, če že izrecno zahtevaš razlago: Če ima ona “Grand Canyon”, se bosta pač morala oba prilagoditi. Sploh, če je navajena na drugačne velikosti;) Aja, čisto možno pa je, da je ona čisto normalne velikosti, pa je pač on dost manjši in ni navajen;))

Ma kjeee pa! Fant z velikim je super stvarca, sploh če obvlada tehniko. Tu ni noben rekel, da se ona samo nasaja nanj. Kdor zna, pač zna. Je pač dvojni učinek: velika velikost + super tehnika = nenormalen užitek. Če je pa manjši, je pa seveda pač tako, da mora tip v prvi vrsti obvladat tehniko, drugače bo povečini sex zanič (to pa še vedno ne pomeni, da če tip z velikim nima pojma o tehniki, da je sex kaj boljši). Upam, da ti je kaj bolj razumljivo zdaj. Vsaka punca rada pogleda za velikim (ne prevelikim) penisom tako kot vsak tip rad pogleda velike prsi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close