Najdi forum

Zadnje čase si vse bolj želim, da bi zadovoljila 3 moške naenkrat. Eden bi me spredaj, eden zadaj enemu pa bi ga fafala. To se mi vse večkrat tudi sanja. Ali je že imela katera podobne izkušnje? Pa ne se usajat, češ da sem nenormalna. To si pač želim.

Barbara

Si normalna. Ostani pa raje pri fantaziji.

Zakaj pa tega ne poskusiš? Imaš resno zvezo? Če ne ne vidim ovir…. mislim da je treba treba res močne želje izživet, drugače te celo življenje preganjajo. Samo to stori če si to resnično želiš. Jaz pa v to ne bi šel…

Ce hoces sem lahko jaz eden izmed kandidatov, lahko pa ti zrihtam še enega kolega ki bi tudi bil takoj za tako akcijo. Tretjega pa boš morala kar sama poiskati. V kolikor nisi čustveno vezana ti predlagam da uresničiš svoje fantazije. P.S. V kolikor hočeš se lahko zmenimo. lahko ti pošljemo slike (zgledamo v redu, starost 24 let (oba).

barbi čisto ok so tvoje sanje in želje…tudi jaz bi si želim vse tri luknic polne in žal me pa odbija to da so to da morajo biti tam oz pri tej stvari trije različni moški…zato za enkrat z partnerjem uporabljama pripomočke…če imaš željo in možnos ne odlašaj….stori…in uživaj…

Pazi da se tipi ne bojo pol celo življenje hvalili da so nabrisal eno Kurbo!
Mal pazi na svoj ugled in zdravje. Rit je za srat, usta pa za jest!
Raje dobi enega partnerja in bodita ustvarjalna…Poglej v trgovine…

Ana, vsaka cast!

Cao!

Vsak ima svoje mnenje, samo navedba “rit je za srat, usta pa za jest” je pa milo receno nazadnjaška!V končni vazi se lahko oboje uporabi še za kaj drugega!Po mojem mnenju si je potrebno širiti obzorja in raziskati še neraziskano v življenju,kar velja tudi v spolnosti!Vprašanje je kaj misli tvoj partner o tem, ker lahko med vama pride do razdora, ali pa tvoj predlog pri njemu povzroči izgubo samozavesti, da ni dovolj potenten, da te ne zadovolji, itd!!Pa še ena stvar je možna!Da fantazije so eno, realnost pa drugo, kar pomeni, da v fantaziji izgleda vse krasno, v realnosti, ti pa stvar ne bi bila več tako všeč, problem je samo v tem, da tega ne izveš dokler stvari v živo niti ne poizkusiš!
l.p.
Frozen

Ves Ana to si pa super povedala. Jst sem se skor do solz nasmejala.
Kar se pa ugleda (in zdravja) tice, je pa res za pomislit. Svet je mejhen, sploh pa Slovenija. Vcasih imam obcutek, da vsi vse poznajo. “Ja on je pa brat od unga soseda od mojga bivsga sosolca se ko sem bil v osnovni, k je imel tistga bratranca iz tretjega kolena itd.” V glavnem, ce ti je vseen kaj bo folk govoru okol… just do it.

Pozdrav vsem!

Jst nisem bila s tremi, bila sem pa z dvema. In tega ne bi nikol vec ponovila, ker mi sploh ni blo dobr. Razlog: Takrat sem hodila s fantom in prevec sem ga imela rada, da bi lahko bila se s kom drugim. Bila sem z njim in se enim prijateljem…

Tako da ce si nevezana… ti kar!

izkušenj s tem nimam. imam pa tudi sama spolne fantazije (podobne tvojm) 🙂
to je normalno, nisi nenormalna. veliko jih sanja o marsičem, a tega ne prizna. preverjeno.

Poskusi. Pomeni se najprej s partnerjem, o čem sanjaš in česa si želiš. (če ga imaš) Drugače pa pazi, resnično se ti lahko zgodi, da bi o tebi grdo govorili, tega si pa le ne želiš, kajne?

uživaj,

didi

Če si to zares želiš,potem uresniči in uživaj.AMPAK NAJPREJ DOBRO RAZMISLI KAKŠNE SO LAHKO POSLEDICE IN ,ČE SI
DOVOLJ MOČNA IN ZRELA, DA TO PRENESEŠ.
FANTAZIJA JE ENO REALNOST PA DRUGO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close