11.dan po ET
Cau Bata!
pa tudi vse ostale soborke. jaz sem tudi s primorske natancneje z Ajdovščine.Sem v prvem samoplačniškem postopku pri dr.Rešu.Danes sem pričela s suprafactom.Drugi dan M(pričakujem jo sredi prihodnjega tedna) pa grem ponovno k dr.Rešu in začnem z Menagonom.Imam pa eno vprasanje zate Bata.ker sem preklicala vse lekarne po Gorici pa do Udin,pa tudi to v Bazovici in dobila samo eno škatlo menogona, me zanima če si ti dobila vse takoj ali ti je rekel dr, da so kaksne tezave z dobavo.sedaj nestrpno cakanm na mail oz. klic.vsi so mi namrec rekli isto, da so tezave z dobavo.
hvala za nasvet.in drzim pesti za vse nas.če pa je mogoče komu ostala kakšna ampula menegona se priporočam za odkup.najlepša hvala . misim nate,Bata…lep dan vsem.
Petra
Vsem s pluski izkrene čestitke, Ajda, tebi pa v tolažbo, da so se pri meni glavoboli stopnjevali od 8 dan po Et(ko so se začele krvavitve) pa še kar nekaj časa v nosečnosti!Jaz sem sicer to pripisovala nekajenju in ne pitju kave, ker mi je vse to smrdelo, že preden sem vedela da je uspelo!
Držim pesti, da boš tudi ti javila +
škratek
Danes je moj 9.dan po ET-ju. Izcedka se na sreco ni, imam pa mocne menstr.krce najbolj zvecer in ponoci, tako, da danes nisem sla v sluzbo, ceprav sem imela namen. Sicer ne vem kam ti krci vodijo, trajajo ze prb.
4-5dni, upam, da bo vse vredo. Prsi me bolijo se samo vcasih, na trenutke, ne vedno, mislim, da se najbolj zvecer, drugace pa me je vceraj se malo pikalo v predelu maternice, ampak res malo casa, obcutek pa je bil tak pekoc. Drzim pesti za vse tiste, ki takole trepetate z mano vred in cakate na cudezni plusek.
Ajda
Sabs, zanima me kaksne krce si imela, si imela mocne ali blage?
Jaz imam cez dan blage, zvecer in ponoci pa se kar mocne, tako, da sploh ne morem zaspati oz. minejo za kaksnih 10 min potem pa znova isto. Danes ponoci sem morala vzeti prvic Lekadol, da sem lahko malo zaspala. Cudno se mi zdi, da se mi ti krci vlecejo ze kar nekaj casa. Izcedka za enkrat se na sreco nisem imela, sem 10-ti dan po ET. Joj, sedaj me je pa ze malo strah, tako rada bi prvic v zivljenju zagledala plus….
Ajda