Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost 11.dan po ET

11.dan po ET

Pozdrav spet ena in ista tema.

danes je 11.dan po et.Včeraj zvečer sem naredila test in pokazal-.
Danes dopoldan tudi,samo ne z prvo jutanjo vodo pa spet -.
Prsa imam napeta,v prejšnjih postopkih napetost izginila že 9.dan po et.
Kaj imam sploh lahko kaj upanja?
Jutri nameravam it na krvnega.Kolk mora pokazati,da je nosečnost?
Joj sem neučakana.Pa ne me kregat.haha

Oj,vse kar je nad 40 pomeni na krvnem testu ,da si noseča veliko sreče lp.

Jaz grem tudi jutri na krvi test v Postojno.

Danes je pri meni 12. dan z jutranjim urinom, CB pozitiven, vendar po rjavem izcedku ta vikend, sedaj že 2 dni kri, tako kot bi bila M.

Bomo videli kaj bo?

Srečno kimy37.

Lp, Bata.

Bata a lahko napises, kaksne si imela znake, ko si cakala na rezultat. Si imela kdaj obcutek kot pred menstruacijo, te je v jajcnikih kaj pikalo, si imela prsa vedno boleca ali so tudi kdaj nehala boleti….

Mojih znakov, kot da ni.

Včasih, me je pred M malo zbadalo v trebuhu, drugače pa sem imela za nazaj M brez vseh težav.

Sedaj pri ivf-u pa punkcija brez bolečin, po transferju vse v redu, delam v službi.

Nekje prejšnji teden v četrtek 7. dan po ET, se je pričel rjavi izcedek. Sem si mislila ok. pol v soboto med dnevom, delala First sign duo 1. listič v škatlici, je bila 3xzelo rahla črtica. Potem, se je začel rjavi izcedek spreminjati v rdečega, vedno bolj, sem že mislila, da je M. Včeraj v pon. sem naredila z jutranjim urinom test-2.listič FS duo., Je bila 2xzelo rahlo vidna črtica. Danes 12. dan pa je test CB pokazal kar konkreten +.

kaj naj si mislim? Ne vem. Lahko je bilo kaj. Moje počutje je ok, nič krčev, kot da ne bi bilo nič. Malo vsak popoldan počivam, to je pa tudi vse.

Kako pa je pri tebi ajda501?

Bata.

Jaz pa sem danes 3.dan po ET, pa ze imam rahel obcutek kot pred M. Ampak dobro, se tolazim, da sem polna hormonov. Prsi me bolijo, na trenutke pa tudi ne, cisto odvisno. Na trenutke me tudi spika v jajcnikih, ampak to je morda zato, ker mi celijo zaradi punkcije. V bistvu nimam nobenega znaka, ki bi mi 100% potrdil, da sem noseca. Ce se prevec najem, me malo napihuje, drugace pa tudi to ne. V prejsnjih dveh postopkih sem dobila rjav izcedek obakrat 12 dan, ki se je vlekel kaksne tri dni, nato pa je prisla M. Za razliko od tebe sem naredila test in mi je ta pokazal obakrat minus. Bos videla, da se ti bo vse lepo izteklo, drzim pesti…
Te prsa kaj bolijo, ali nic?

Se to, kot sem prebrala iz dopisa si tudi ti pri dr.Resu. Koliko zarodkov ti je vstavil in kaksne, na kateri dan in kaksno terapijo si imela, zanima me malo iz firbca…

Prsi me ne bolijo nič. Edino takrat, ko je začel rjavi izcedek, so me bolele bradavice zjutraj, ko sem vstala, tudi tiste dneve sem sem ponočila potila, pa imamo v stanovanju enako temp. vse skozi. To je trajalo nekje 2 noči.

Sedaj nič več bolečih prsi, tudi potim se ne več ponoči.

Začela sem z Suprefactom sprejem 2x na dan in to s prvim dnem M, ker sem bila pri dr. Rešu na pregledu v torek 16.9., potem ko sva z možem rekla, da bova plačnika je rekel, da lahko greva takoj v postopek, pa je M potem prišla 17.9. Tako da sem laufala takoj v sredo, prvi dan M na Bazovico po zdravila, in tisti dan začela s sprejem. Potem sem imela Menogon, zjutraj od 2. dne dalje, stop injekcijo sem imela 10. dan po prvem dnevu M, punkcijo pa 28.9.

Na punkciji sem pridelala 8 jaj. celic. Sem rekla dr. Rešu, da mora pa biti nekaj na temu, ker je 8 moja srečna številka.

Et je bil 3.10., ena celica se ni oplodila, 5 se jih ni prav razvijalo ali delilo, vstavili so mi 2 zarodka, je rekel dr. Reš, da je en prav lep, tistia drugi tudi, vendar je malo manjši.

Po ET sem se čudila, da lahko tako hitro ustaneš, no ker je bil to petek, sem potem počivala še čez vikend.

Sedaj pa vse to z poz. testi in z krkavim izcedkom, kot takrat ko je M.

Kako si pa ti pri dr. Rešu? Ali si na koncesijo? Nama je rekel, da če sedaj prvič ne bo nič, potem v januarja v nove boje, ker dec. da ne bo delal postopkov.

Se še kaj beremo? Jaz sem iz primorskega konca, pol urce do Postojne, pa ti, če lahko vprašam?

Držim pesti tudi zate.

Bata.

Midva sva na koncesijo, ker je sam tako odobril. Vstavil mi je dve lepi blastocisti in mi rekel,da imam veliko moznosti, zato ostajam kar se da optimisticna. No, narava bo pa naredila svoje.
Midva sva s Koroske, kar dalec od tebe. Najbolj me jezi, ker imam na trenutke obcutek kot pred M, tako je bilo tudi v prejsnjih postopkih. Ampak se vedno upam, upam,…
Ajda

Bata, jaz mislim, da se je ena pikica poslovila. Ampak kar je pomembno je to, da druga ostaja :). Tako da kar mirno, tudi krvni test bo sigurno nosečnost pokazal :).

Bata držimo pesti ,da bo vse ok.

Zanima me ce je imela katera po ET obcutek kot pred M, menst.krce, pa je potem vseeno pokazalo +.

Jaz sem sicer zanosila po naravni poti, vendar me je tako zvijalo po trebuhu , kot da bom dobila M.

Hvala ti za vspodbudne besede, se katere bom zelo vesela, ker mi to crvicenje ze nazira zivce. Crvici me le tako na trenutke.

Ja ajda501, čisto enake znake pa je bil +. Tako da ne obupat.

Kje ste sotrpinke, kako dalec ste ze…ima ze katera kaksne posebne znake, ki kazejo na + ? Jaz sem 5.dan, pa nic novega…

Oj,ajda501 danes je moj 8 dan stanje pa tako 2 in 3 dan rjav izcedek čisto malo sem mislila da je od et, ko mi je moral nekaj odščipniti potem zatišje in spet 6,7 in danes 8 dan popoldan spet malo izcedka rjavega samo na papirju na vložku ga do sedaj ni bilo mislim,da bom šla jutri dat kri 9dan bi že moglo pokazat saj sem imela et 5 dan pa,da vidim kaj se dogaja in,da končno izvem da ali ne čene bom cel vikend slabe volje,ker ne bom vedela na čem sem lp

Ajda jaz sem 7. dan po et – z zamrznjenčki.
Simptomi ves čas podobni tem pred m., od napetosti se mi bo zmešalo…se poskušam zamotiti – delam, da na to ne mislim, vendar mi čisto ne uspe… Zaenkrat le normalni – bel izcedek…

Jaz sem danes 10. dan po transferju. Znaki? Že od nedelje me predvsem ponoči zvija kot pred menstrucijo, boli me križ – tako kot pred menstruacijo, le da traja sedaj dosti dlje (ponavadi 1 dan prej) in bolj intenzivno je. A ne smemo pozabiti, da je to umetni postopek, ko ni pravil. Zaradi popolnima ohlapnih in nebolečih dojk pa sem prepričana, da bova morala januarja po eksimčka.
Držite se vse!

Ajda

Mene pa zanima koliko časa si čakala pri Dr. Rešu za postopek od prvega pregleda pa do postopka

Hvala Tanči

New Report

Close