Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost 11 dan po ET

11 dan po ET

Pozdravljene

Danes sem 11 dan po ET, prenos zarodkov sem imela 5 dan. Zjutraj sem naredila urinski test baby check , ki je bil negativen 🙁 Menstruacijo bi morala ze vceraj dobiti ampak je se ni. Drugace mi nikoli ne zamuja. Drugace se pa tak cudno pocutim, na vsake tolk casa imam neke vrocinske oblive, imam tak obcutek kao da bom menst. dobila, prsi me ne bolijo (prenehale so me boleti pred 2 dnevoma) ampak so povecane.

A je imela katera podobno izkusnjo? Je kljub negativnem testu bila noseca?

Lp

Elaa, na zalost ne. Test bi ti ze moral pokazati lep debel plus. Seveda obstajajo tudi izjeme… srecno!

Jaz bi imela eno vprašanje. Moja prijateljica je danes 11. dan po ET (transfer 3 dan) in ji baby mini kaže drugo črtico (srednje obarvano). First sign pa komaj vidno črtico. Tako je že od 8. dne, ko je naredila prvi test. Ali bi se to moglo že bolj pokazati?

Hvala v njenem imenu 🙂

Moje črtice so bile vse dni “nikakve”, pa sem bila noseča z dvojčki. Naj gre na betaHCG, če je zelo neučakana 😉 srečno!

In koliko mora biti betaHCG?

Nad 40 je nosečnost. Jaz sem imela 13. dan nekaj cez 1200, ampak sem imela et 5.dan . Je pa cisto različno.

In kjub temu so testi kazali zelo svetle crtice? Saj v petek gre na krvni test 😉

Ja, 8. in 10. dan je bila črtica čisto svetla, potem testa nisem več delala. In rjave izcedke sem imela vseskozi, tako da tudi optimisticna nisem bila nekaj zelo. Pa se je potem zelo lepo izteklo… 🙂 srecno jutri torej!

Sporocam, da je noseca 😉 Mi pa se cakamo… Pozdravcek.

No vidiš! Čestitke prijateljici!! Tebi pa veliko sreče v naslednjih dneh 😉

Oi punce sem na istem .kot vi…dons 11 dan po et . Glih kar resr naredila in mikroskopom.iscem drugo crtico na baby cheku :(. Vceraj pa mi je dopoldne se pojavil sverlo rjav isedek mejckan kasnej pa svetlo roze crtice v sluzi in to je vse… prsi nix kaj napete tv rebuhu pa vcasih kot bi se ulil  tak ocutek kot pred M pol pa nekaj casa cist ok…krvnega pa imam.sele v pon.

Zrolal se mi bo

 

 

 

New Report

Close