Najdi forum

10 September je blizu!

Hvala Nives, tudi tebi vse naj…

Hvala Iva, pa kaj lepega sezidaj. (napr: kak arhiv, ali wc v bolnici, saj veš, ne,….)

Od kje ti ta navdih? Ti dajem vtis, da koga iščem? By the way…Gabriela pa nisem še brala…

Angel

Ma ne, ni vtis, se mi zdi, da je bil en lik v Dekameronu ravno Angel Gabrijel, od tu ta impresija. Drugače pa, je Gabrijel nekaj strani nazaj, malo obrni. Čau.

Ma, hec ja. Tisti Angel v Dekameronu je bil res Gabrijel, se spomnim…mi starši niso prav pustili gledat, ker se jim je zdelo preveč pokvarjeno za moja leta…pa sem vseeno včasih špegala med priprtimi vrati…tak luštkan Angel je bil, z zvončkom v roki, pa perutničke je imel, take bele taprave…pa govoril je:”Zum, zum,zum”…če se še prav spomnim…pa grehe je odganjal, a ne? Pa ni nič kaj dosti pomagalo…uni packi so kar naprej grešili…Ma, hec ja.
Izdala ti bom skrivnost (pa ne okol govort)…mene je navdihnil, dobeseno čisto omamil prfum z imenom Angel, ki ga je zmiksal angleški modni kreator Terry Murgler. Omamno diši, rajsko, zapeljivo…cena je astronomska, ampak…diši res lepo. Bi ti težko opisala, ker mogoče ne boš razumel…
Pozdrav,
Angel

Vidiš, mene pa ravno te stvari pritegnejo, kako nekaj človeka omami, osvoji, zacumpra, bi rekel Kreslin. Bilo kaj. Kaj, nekomu pomeni parfum, nekomu neka knjiga, nekomu kos obleke, avto, reka, izvir, ….ipd.

Tudi če sam nisem ljubitelj nečesa, mi je v velikanski užitek gledati ljudi v oči, ali žal v ekran, ter jih poslušati, kako kar nekako odmaknjeno govorijo o tej svoji “drogi”, z žarom na obrazu, …to je čisti užitek.
Ne vem, v soboto bom zamudil nogometno tekmo z Rusijo. Bom pač vprašal kakšnega prijatelja, kako je bilo. A definitivno ne tistega ki ga fuzbal ne zanima, oziroma ga celo sovraži. Jaz sem naprimer ljubitelj avtomobilov. A težko z besedami nekomu razložim, zakaj imam najraje Honde, šele potem pride vse ostalo. Imel sem tudi Polota naprimer. Razlika?
Polo na dvorišču stoji, Honda me na dvorišču čaka. Čutiš razliko?

O tem govorim. Če te je volja, kar opiši, z užitkom bom prebral, če bo le še do tam, 18, 18,30 ure. Če ne, pa čez en teden. Čao.

P.S.

Vidiš, kako si se spomnila na angelčka. Zdaj pojdi in ne greši več, ha, ha.

Arh Angel Gabrijel 😉

Ma, Jani no, saj ni to Angel Gabriel…
LP
Angel

You Catch me!

Ma, zdej pa ne vem, kaj naj odpišem…Že Sašotu sem obrazložila, zakaj sem Angel…navdih pač…No, Jani, mar niso angelčki očarljivi…? Tako neškodljivi, nepokvarjeni…Pa da ne boš rekel, da nobenega ne poznaš.Jaz jih namreč kar nekaj…si moreš mislit? Pa še iz tega sveta so…poznam kar nekaj ljudi, ki so res lahko vzor naši človeški rasi. V duši so dobri, sevajo neko pozitivno energijo, omamljajo nas s svojo očarljivostjo in ljubeznijo. V vseh in vsemu vidijo samo dobro in lepo. Grdote tega sveta jih na moč motijo, trudijo si spremeniti svet…ljubezen je njihov edini smisel…so kot sončki…
Sedaj pa ne vem, če je to TO, kar sem ti želela povedati…
Lep dan in veliko lepega ti želi
Angel

Angel ti si Angel v pravem pomenu besede. Nič ne bom dodajal, da ne bi izpadlo ….. kaj pa vem, čudno, smešno….
Hvala, ker si mi s svojim razmišljanjem polepšala dan.

Jani

p.s. Mislim da to je TO, kar si hotela povedati

Reciva, da je…
Hvala, Jani!
Angel

Ja 🙂

Pa malo “za hec”…Spomnila sem se eno story, spet na temo Angel…Gre nekako takole…
Pilot vrže iz letala bombo. V zraku jo njegov “angel varuh” ujame in mu jo vrne rekoč: “Tole ste pozabili…!” Ostalo je samo stvar domišlije. Ne vem, ali potem sledi….BUM, phhh…trask…zagotovo, če je bila bomba prava… Vidiš, to je pa neredil en drug angel… Stvari in dogodki niso vedno to, kar se nam zdi , ampk to, kar ljudje naredimo iz tega.
Pozdrav
Angel

Mislim….če te prav razumem, da tvoja izjava na koncu ne drži, ker obstajajo tudi izjeme pri Angelih. Pri nekaterih ne obstaja “en drug” Angel. In verjemi mi, ti spadaš med te zadnje 🙂 Ti bi bombo lahko ujela in vrnila, vreči pa je, to sem prepriačan, ne bi mogla.

Evo , se mi je zdelo , da bo to !
Tudi jaz ga uporabljam , pa se Innocent sem si nabavila. Je res super ! In kot si nekje drugje napisala – ce se ne odisavis , je kot bi se ne oblekla – nekaj ZELO pomembnega manjka!
LP A.

Ah, tisto o “angel varuhu” je bila le story. Želela sem ti povedati le to, da stvari in dogodki marsikdaj niso to, kar so, ampak to, kar mi naredimo iz njh.
Pozdravlja te
Angel

Dan, Andrejka! Me veseli, da uporabljaš omamne dišave. Wellcome…
Pozdrav
Angel

New Report

Close