Ciao….en mesec imam do odhoda na potovanje v daljno dezelo sonca in plaz…..to pomeni da bom cez en mesec v kopalkah…priprave na to sem malo prevec zavlekla, sedaj je pa zadnji cas da zacnem…ali menite da imam 1 mesec casa dovolj da si utrdim postavo? Nisem ne suha ne debela..tako..zensko postavo imam z malo mocnejsimi nogami….zanima me ce je en mesec dovolj in kaj naj bi delala??
Please help:)
pa pa
Recept:
3-4 x tedensko 45 minut teka ‘na tešče’ zjutraj, vaje za razgibavanje potem pa v službo. Popoldne/zvečer še kake pol ure vaj za moč (fitness…)
Čez dan jej normalno hrano bogato z OH in B in čim manj maščob. Zvečer jej SAMO BELJAKOVINE, oziroma hrano revno z OH in maščobami (pusta skuta, pusto belo meso, ribe morski sadeži)… Pazi da boš v telo vnesla manj kalorij, kot jih boš porabila čez dan. Spi vsak dan najmanj 8 ur. Uspeh v kakih 14 dneh ne bi smel izostati. Good luck!
En mesec res ni veliko časa za kakšne drastične spremembe ampak če ga boš izkoristila kolikor se da, se boš pred odhodom počutila veliko bolje kot če že zdaj rečeš, da je itak prepozno. Ne vem, koliko si se do zdaj gibala, ampak sigurno ni slabo, če začneš teči ( upam, da nam bo vreme naklonjeno ) pač kolikor boš lahko in da delaš trebušnjake vsak dan in mogoče ženske sklece. Pa še s kakšno kremo/mlekom za telo se redno maži in boš imela ful lepšo kožo. Počutila se boš pa tudi psihično boljše in potem se tudi ne boš tako kritično opazovala.
Nič kaj izvirnega sicer nisem napisala, ampak to so po mojem mnenju stvari, ki enostavno delujejo! Pa uživaj!
LP
1. Sem bele polti in ne črne.
2. Doma sem v Sloveniji.
3. Treniram raje po hladnem vremenu, kot po vročini.
4. Glede izgleda pa takole: NIkjer še nisem zasledil tekača ali kolesarja, ki se redno ukvarja s tekom na dolge proge ali kolesarjenjem, da bi izgledal kot builder ali ‘bodyguard’, ipd. Narava treninov in vzdržljivostnih športov je pač taka, da pri le-teh zaradi dolžine časa ‘kuriš’ predvsem maščobe, kar pripomore k temu, da izgledamo kot ‘Kenijci’.
5. Veliko uspeha ti želim, pa brez kompleksov !!!
LP Štajerski Kenijec alias Tekač