Najdi forum

1.JANUAR 2003

S svojo dieto sem zacela 15.10 2002,moj zadnji dan dieto bo pa glih na silvestrovo.1.januarja pa bom koncno normalna. 🙂

Možnosti je več:

1) ali se s tem postom cinično rugaš iz vseh atkinsonovih, nektarinskih in ostalih bla bla diet

2) ali rada slišiš, da te nekdo okurca preko neta

3) ali si zelo dolgočasen človek in nimaš kaj bolj pametnega za napisat

4) ali pa si res totalno glupa

Ne 1, ne 2, ne 3, ne 4!! Pupa je pupa. Preberi njena predhodna sporočila.

Draga Pupa,
a nisi ti že 100x začela z dieto, med drugim najmanj 2x s spremembo metabolizma??? Katero dieto si začela zdaj? Koliko kg bi rada izgubila? Vso srečo vsaj tokrat.

saj dieta je ista,sam vmes sem bla na sluzbenem potovanju,v tako zatohlem kraju da za par jedi z moje diete se slisal niso…zdaj mam drugic prvi dan.Dol bi rada spravla 20 kg.Lep pozdrav.

p.s.:ja,pupa je res pupa

in se nekaj:sem se premislila,ker sem zdi to do 1.januarja brezveze,bom raje drzala se 90 dni,tako kot je treba.Cao

Zdaj se počutim pa že prav nesramno, ker te ves čas ˝lovim˝ na tvojih nasprotujočih se izjavah. Ampak to NI moj namen, čeprav sem spet zasledila eno neskladje v tem, kar si napisala. Namreč, kako si lahko bila na službenem potovanju, če pa si stara pod 18 let???

o.k.zdaj pa men ni vec nic jasn???Jaz sem stara 28 let in ne 18!Od kje ti to???

Tudi jaz sem opazila – 18.10.02 si pod temo: “Še mene zanima teh 90 dni” pisala:
“…Mogoče gre pri meni bolj hitro, ker sem še bolj mlada – še pod 18 let” … Ali pa je to pisala katera druga pupa???

Irena

Joj,ste nekatere smotane.Pa veste koliko ljudi je na tem forumu,cisto mozno,da je so se vsaj 3 pupe.Ena opazi nick ki ji je vsec in ga pac prevzame.Brezveze da se kregate,ker sem imela ze tudi jaz podobne tezave z nickom!Lep pozdrav,Celine

New Report

Close