Z vsakim vašim klikom bližje tehtnici za novorojenčke

anonimni uporabnik, 29. april 2016
Ostalo

3. aprila je nova inovativna slovenska platforma za zbiranje donacij Chariyo začela z zbiranjem donacij tudi …

Ste vedeli, da nam lahko pomagate do nove tehtnice za KO za neonatologijo samo s klikanjem in ogledom oglasov?

13. aprila je nova inovativna slovenska platforma za zbiranje donacij Chariyo začela z zbiranjem donacij tudi za sodobno tehtnico za novorojenčke, ki jo Klinični oddelek za neonatologijo Pediatrične klinike UKC Ljubljana nujno potrebuje.

V 15-ih dneh jih je podprlo 574 ljudi, ki je z ogledom oglasov doniralo preko 588,70 €. 

Tudi vi lahko brezplačno podprete nakup tehtnice s klikom na povezavo.

S svojim FB računom se prijavite na portal Chariyo, izberite projekt Nova tehnica za novorojenčke na Pediatrični kliniki ter kliknite na gumb Klikni in pomagaj, ki vas vodi do oglasov podjetij, ki Ustanovi za novo Pediatrično kliniko za ogled oglasa donirajo določen znesek.

Otroška tehtnica SECA 376 omogoča tehtanje otrok, ki so priključeni na monitorje ali potrebujejo dihalno oporo. Obenem omogoča natančne meritve teže, ki so še kako pomembne pri doziranju določenih zdravil in pri sprejemanju odločitev za najustreznejše terapije.

Poleg tehntnice je na napravi montiran tudi dolžinomer za meritve otrok, velikih od 35 do 80 cm. Tehtnica je oblikovana v obliki lupine, kar omogoča tehtanje nemirnih otrok, ki so tako zavarovani pred padcem. Prednost tehtnice je tudi ta, da je tako natančna, da lahko izmerimo količino mleka, ki jo je dojenček zaužil.

“Veseli smo, da je ekipa portala Chariyo prepoznala naš projekt kot pomembnega za naše otroke in ga uvrstila med prve tri, ki bodo prek spleta zbirali donacije. Začetki so vedno poseben izziv in izbrali smo projekt nabave nove tehtnice za novorojenčke, ki jo potrebujejo na Kliničnem oddelku za neonatologijo Pediatrične klinike UKC Ljubljana. In ni težko najti povezave. Mi se trudimo za tiste, ki so komaj prvič zadihali, medtem ko se pri Chariyo s polno sapo na svoj inovativen in za donatorje spodbuden način trudijo za tiste organizacije, ki želimo svoje projekte spraviti v življenje. S tem s skupnimi močmi pomagamo ljudem, ki so bolni in še kako potrebujejo našo pomoč”.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,864
10.05.2024 ob 06:37
112,986
10.05.2024 ob 03:06
Preberi več

Več novic

New Report

Close