YIPPY – mali medved, velika žeja!

anonimni uporabnik, 04. maj 2015
Ostalo

Za vse velike ali majhne prijatelje, žejne zabave in sadja. Skočite v YIPPY-jev slikoviti svet sadja. Odpravite se velikim dogodivščinam in sadnim srečanjem naproti.

Za vse velike ali majhne prijatelje, žejne zabave in sadja. Skočite v YIPPY-jev slikoviti svet sadja. Odpravite se velikim dogodivščinam in sadnim srečanjem naproti. S slamnikom in sončnimi očali v nahrbtniku, vam bo YIPPY pomagal premagati prav vsako oviro. Ljubek, svež in pripravljen na vse vrste vragolij, ponuja mali medved ustrezno osvežitev za vse okuse.

YIPPY, Rauchova najmlajša blagovna znamka, navdušuje tako mame kot otroke. Kot vsi napitki Rauchove kakovosti je sadni napitek YIPPY obogaten z vitamini in kalcijem. Odličen okus in žareče, močne barve embalaže privabljajo staro in mlado na zabave poln sadni safari.
Ljubek YIPPY je na voljo v pisanih 0,2l tetrapakih s slamico, kjer vas pozdravlja medo Yippy. Izbirate lahko med različnimi okusi: jabolko, češnja, multi, pomaranča, breskev.
Za tiste, ki prisegate na plastenke, ima Yippy za vas  tudi 0,33l plastenko s športnim zamaškom v žareči modri, rdeči, vijola, zeleni, oranžni in rumeni barvi v šestih okusih.

Yippy_PR-clanek_slika-1

YIPPY SQUEZZE – sadje ujeto v prikupne barve 

Yippy_PR-clanek_slika-2Ta praktičen sadni obrok, brez dodanega sladkorja, brez konzervansov, z dodanim vitaminom C in kalcijem navdušuje najmlajše in tudi tiste malo starejše. Najboljša sadna kaša iz različnih vrst sadja (jabolk, hrušk, maline, jagode in banane) zapeljuje v izjemno praktični in živobarvni embalaži s funkcionalnim zamaškom, katerega lahko uporabite za igro in sestavljanje. Za uživanje sadne malice ne potrebujete žličke, saj jo je tako zabavno posrkati in iztisniti, prav do zadnjega grižljaja. Yippy squeeze je primeren za na pot, med športnimi dejavnostmi, malico namesto sladkih prigrizkov ipd.

YIPPY PARTY – brez YIPPYija ni zabave!

Veliko veselja ponuja spremljevalka vsake dobre otroške zabava. Barvasta steklenica Yippy penine daje občutek veselja in zabave, v njej pa sadna brezalkoholna penina z okusom belega grozdja ali višnje in čisto pravim peninskim zamaškom.

Yippy_PR-clanek_slika-3

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,866
11.05.2024 ob 12:25
112,987
11.05.2024 ob 09:58
Preberi več

Več novic

New Report

Close