Vse Energetske rešitve pod eno streho

Zagotovite si, da boste za svoj dom izbrali najboljše Energetske rešitve

Mlada družina Petrič si je od nekdaj želela, da bi bil njihov dom zibelka topline, udobja in brezskrbnosti. Ko je iskala najboljše Energetske rešitve za svoj novi dom, je obiskala spletno stran www.petrol.si/er-dom, nato pa še Energetski center Petrol in tam našla prav vse, kar potrebuje za udobno bivanje.

Petrolovi svetovalci so poskrbeli, da so člani družine izbrali najboljše Energetske rešitve za svoj dom. Najprej so prisluhnili njihovim željam, nato pa so jim brezplačno pripravili izračun optimalne učinkovitosti izbranih Energetskih rešitev za njihove potrebe udobnega bivanja. Povedali so jim, da vsaka rešitev vključuje tudi dostavo, montažo in zagon ter zagotavlja prihranke pri porabi energenta.

Ogrevanje doma s pomočjo obnovljivih virov

Družina Petrič se je nemudoma odločila za ogrevalno toplotno črpalko, ki bo skrbela za to, da bo njihov dom vedno prijetno topel. Ogrevalne toplotne črpalke so varčen in okolju prijazen način ogrevanja, saj za svoje delovanje izkoriščajo obnovljive vire energije, kot so zrak, zemlja ali voda in tako predstavljajo ekološki in energetsko učinkovit način ogrevanja prostorov doma.

Toplotna črpalka pod vašo streho

Predstavili so jim aktualno akcijsko ponudbo, ki ob hkratnem nakupu katerekoli toplotne črpalke nudi tudi klimatsko napravo Electrolux iz akcijske ponudbe že za 1€. Petričevi so se odločili za hkraten nakup ogrevalne toplotne črpalke Daikin Altehrma, ki so jo z ugodnim Petrol financiranjem brez pologa, brez obresti, do pet let dobili že za 121 €/mesec, hkrati pa so v okviru ponudbe Toplotna črpalka pod vašo streho kupili tudi klimatsko napravo Electrolux že za 1€. Za izbiro je družino prepričalo tudi dejstvo, da ogrevalna toplotna črpalka Daikin Altherma za delovanje uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32 in tako zagotavlja zmanjšan vpliv na globalno segrevanje. Energetski svetovalci so jim s svojim strokovnim znanjem pomagali, da je družina Petrič pridobila nepovratne finančne spodbude Eko sklada in tako opravila še ugodnejši nakup.

Tudi vi izkoristite priložnost, saj si bo le prvih 100 kupcev ob hkratnem nakupu katerekoli ogrevalne toplotne črpalke lahko zagotovilo klimatsko napravo Electrolux že za 1 €. Za več informacij obiščite www.petrol.si/otc, Energetski center Petrol v ljubljanskem BTC Hala 3, ali pa nas pokličite na brezplačno številko 080 22 34.

Izkoristite, saj lahko ob nakupu ogrevalne toplotne črpalke pridobite tudi Akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,864
09.05.2024 ob 10:41
112,986
09.05.2024 ob 09:36
Preberi več

Več novic

New Report

Close