Uporaba čuječnostne prakse bo pojasnjena novembra

seminar konferenca Centermind 2017

Vse več znanstvih raziskav govori o pozitivnih učinkih učenja čuječnosti, ki se danes ne izvaja več samo na ravni posameznikov.

Vse več znanstvih raziskav govori o pozitivnih učinkih učenja čuječnosti, ki se danes ne izvaja več samo na ravni posameznikov, ampak vse pogosteje tudi v šolskih učilnicah, zdravstveni negi in podjetjih.

Prijazno vabljeni na konferenco CenteredMind,

ki bo 10. in 11. novembra 2017 v City hotelu v Ljubljani.

Na konferenci bodo odlični domači in tuji strokovnjaki in predavatelji podali najnovejše informacije s področja nevroznanosti in uporabe čuječnostne prakse na različnih področjih naše družbe, kot so izobraževanje, zdravstvo in podjetništvo.

Predavatelji in dogajanje

Pripravljamo bogat program in strokovnjake svetovnega kova. Z nami bodo: Tim Burns, Marie Kronqiust , Yurij Yatsko, Zmago Šmitek, Robert Križaj, David McMurty, Sara Isaković, Bernarda Žarn, Urška Božič Križaj, Tjaša Šubic, Nastja Mulej, Eva Škobalj, Alenka Košorok Humar, Ivana Gradišnik, Jernej Kolenik, Marko Soršak – SOKI in drugi.

V okviru spremljevalnega programa se boste lahko udeležili vadb čuječnosti, meditacije, Qigonga.

Komu priporočamo udeležbo na Centermind?

Konferenca je namenjena zaposlenim v izobraževanju, zdravstvu, načrtovalcem šolskih programov, terapevtom in svetovalnim delavcem, poslovnežem ter vsem, ki delajo na promociji in razvoju zdravega, polnega načina življenja.

Več informacij in prijave na Centermind

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close