fbpx

Ali tudi vaš otrok pogosto izgublja ali zamenja svoje stvari?

Novice, Otroški svet, Zanimivo

Iz izkušnje se rodi ideja. Tako je bilo tudi v primeru Super lepk, nalepk, ki z imenom oskrbijo vse stvari, …

Iz izkušnje se rodi ideja. Tako je bilo tudi v primeru Super lepk, nalepk, ki z imenom oskrbijo vse stvari, ki se pri otrocih tako rade izgubijo.

majica

Super lepke so tiste nalepke, ki pred izgubo obvarujejo otroška oblačila, čevlje, svinčnik, barvice, voščenke, šilček in še marsikatero drugo šolsko potrebščino. Iskanje oblačil in otrokovih pripomočkov pa s super lepkami ni olajšano le v množici stvari v vrtcih in šolah, temveč tudi ob izmenjavah otroških potrebščin med starši. Ko je treba oblačila, ki jih je otrok že prerasel, vrniti na prvotni naslov, za tiste, označene z imenom in priimkom, to ni več težava.

cevlji

kapa

Super lepke obstajajo v treh različicah. Tiste, s katerimi je mogoče označiti oblačila, na tekstil polikamo z likalnikom. Toplota na hrbtni strani nalepke spodbudi lepilo, da se pritrdi na oblačilo. Na svojem mestu bodo ostale tudi po pranju v pralnem stroju. Nalepke za čevlje so trpežne, kar tudi morajo biti glede na mesto njihove uporabe. Po še tako dinamičnem teku in veliko hoje bodo vodoodporne oznake ostale tam, kjer ste jih prilepili. Super mini lepke pa se bodo znašle še na tako majhni površini predmetov, kot so na primer svinčnik, telefon, dežnik in druge stvari, ki se tako rade izgubijo.

Naročite jih še pred začetkom novega šolskega leta na spletni strani Superlepke.si.

Facebook: https://www.facebook.com/Superlepke
Spletna stran: http://www.superlepke.si


Sledite nam