Spremenite svoje možgane in ustvarite si izjemno življenje

anonimni uporabnik, 03. februar 2014
Ostalo
Mel Gill

Dr. Mel Gill, eden vodilnih strokovnjakov na področju osebnega razvoja in trener top voditeljev vsega sveta, prihaja v Slovenijo in sicer v Ljubljano ter na Ptuj.

Uspešnež, ki je na bolje spremenil življenje stotisočim po vsem svetu, prihaja v Slovenijo. Udeležite se delavnice s seminarjem  “Spremenite svoje možgane, in spremenili boste svoje življenje”, v Ljubljani, 4. aprila, Hotel Plaza, ali na Ptuju 5. aprila, Hotel Primus.

Tako-ne-gre-večKo lepega jutra spoznate, da enostavno več ne gre, ko se prepiri vrstijo, ko se nerazumevanje veča, ko se vam dozdeva, da vam nič ne uspeva, da so se vsi zarotili proti vam, da vas nihče ne razume, da vas vsi jezijo in namenoma provocirajo; ko se zaprete vase ali pobegnete v odvisnost (alkohol, mamila, seks, hrana …), ko so obiski pri psihoterapevtu ali psihiatru vedno bolj pogosti, pa se nič ne spremeni, ko zjutraj komaj vstanete ali zvečer ne morete zaspati, ko vas prebujajo moreče sanje ali vam gre na jok, ko se v vas prebuja agresija ali nekontroliran bes … takrat veste, da ste zelo daleč na poti, da pogrnete na celi črti. Takrat je zadnji alarm, da nekaj spremenite.

Toda kako?

Odgovor na to vprašanje se zdi težek. Na srečo obstajajo strokovnjaki, ki so to skusili, znanstveno in izkustveno predelali in svoje izkušnje in znanje delijo z nami.

Eden takih je dr. Mel Gill. Na seminarju, ki ga je izoblikoval posebej za nas Slovence in naš način delovanja, bo govoril o tem, kako spremeniti svoje možgane, da bomo lahko spremenili življenje na bolje.

Pridružite se nam v Ljubljani 4. aprila  in Ptuju 5. aprila od 10. do 18. ure.

Izkusili, spoznali in naučili se bomo:
1)     Kako delujejo vaši možgani in kaj lahko storite, da bo vaše razmišljanje vitalno. Kako biti ustvarjalni in stimulirati reševanje problemov in izzivov.
2)     5 korakov do  »Kako postati vodja (sebe in drudih), osredotočen na rešitve«
3)     10 načinov, kako ohraniti zdravje v tem »norem« svetu
4)     Naučite se prepoznati 10 kognitivnih izkrivljanj, ki uničujejo življenje in odnose
5)     12 korakov za spreminjanje kognitivnih izkrivljanj in uporaba tehnik v vsakdanu
6)     15 stvari, ki si jih sami govorite in s tem sabotirate vaš uspeh (vaš pogovor umu) … in kako jih izničiti
7)     Kako reprogramirati vašo podzavest za uspeh, ljubezen, bogastvo in zdravje
8)     5  polnih strani močnih afirmacij, ki bodo spremenila vaše življenje na bolje
9)     Uporaba zakona privlačnosti, ki vam omogoča uresničitev vaših želja ….. na znanstveni način.
10)  Uporaba močnih načel »Ne-navadnega uma (Uncommon sense)« za pridobitev osebne moči.

In še toliko več

PRIJAVITE SE TUKAJ

akcija_Mel_Gill

 

Organizator: mag. Natalie C. Postružnik, Nikrmana, Slovenija. Dodatne informacije: [email protected] in www.nikrmana.eu oziroma več podatkov o programu seminarja dobite na -> PROGRAM.

O dr. Melu Gillu

Mel GillLegendarni hipnoterapevt in svetovalec Dr. Mel Gill je eden od vodilnih svetovnih strokovnjakov na področju osebnega razvoja in mentor številnim predsednikom, trenerjem in lastnikom podjetij po vsem svetu. Je mednarodni svetovalec priznanim podjetjem za usposabljanje,  znan pa je tudi kot svetovalec direktorjev in menedžerjev »Fortune 500« podjetij. Je ustanovitelj Master Trainer inštituta v New Yorku in predsednik Ameriškega združenja Master trenerjev, izuril je več “Mojstrskih inštruktorjev” kot kdorkoli na svetu.

Časnika Business Times in The Sentinel ga priznavata za enega najboljših azijsko-ameriških motivacijskih govorcev. Njegove izkušnje v usposabljanju, poučevanju in svetovanju, ne glede ali podjetjem ali na individualno, se razteza po vsem svetu, od Hong Konga, Seattla, Chicaga do Kanade in Singapurja, pa vse do Avstralije.  V zadnjih 30 letih je imel inspirativne in motivacijske seminarje v več kot 50 državah po vsem svetu.

Dr. Gill  je certificiran in licenciran NLP mojster (od leta 1985 ), v poznih osemdesetih letih je NLP ponesel v Azijo. Trenutno je predsednik ameriškega odbora za nevrolingvistično psihologijo.

Dr. Gill je avtor knjige, mednarodne prodajne uspešnice,  “Uncommon Sense” (v prevodu v slovenščino). Poimenovan je tudi kot »mož z glasom za milijardo dolarjev« (The Man With A Billion-Dollar Voice).  V prisotnosti dr. Gilla je pričakovati, da vam bo velika vzpodbuda, saj je navdih za milijone  udeležencev in poslušalcev njegovih seminarjev po svetu.

Dr. Mel Gill je tudi producent/direktor filma THE META SECRET in avtor mednarodno najbolje prodajane knjige z istim imenom, ki je izšla v že 39 jezikih.

Verjame, da je bogastvo kot “povezovanje pik “. Vsi uspešni in finančno bogati ljudje so zapisali ali pripovedovali o tem, kako uspeti. Po 30 letih raziskav v NLP, psihologiji in podjetništvu, je dr. Gill izoblikoval nekaj zelo močnih strategij in razkril skrivnosti, ki jih poznajo le super premožni.

Njegovi seminarji in govori, prepredeni s humorjem, začarajo poslušalce ne glede na to, ali so na enem izmed stotisoč poslovnih treningov, javnih delavnic in seminarjev po vsem svetu ali pa so na osebnem svetovanju v odročni vasici. Svojim slušateljem omogoča, da izoblikujejo svoje cilje in jih tudi dosežejo ter si tako ustvarijo izjemno življenje.

Po izboru uredništva

 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,494
17.09.2024 ob 13:26
297,938
17.09.2024 ob 15:00
113,043
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close