fbpx

Želiš postati nova Vichyeva ambasadorka?

Lepota, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

Ostani najboljša različica sebe! In se pridruži natečaju za Vichyevo novo ambasadorko, morda iščejo ravno tebe!

Ostani najboljša različica sebe!

»Želim si, da bi imel dan 25 ur!«

»Kje lahko kupim letalsko karto za Maldive?«

»Auč, ne spet polita kava!«

»Zdaj bi raje stala v soju luči kot Vichyeva ambasadorka …«

 »Čokolada, kaj vse bi dala zate …«

So bile danes vaše misli podobne zgornjim? Zaradi preutrujenosti danes trpi čedalje več ljudi, na dnevni bazi pa jo občuti prav vsak izmed nas. Ob natrpanih urnikih ne smemo pozabiti na čas, ki je samo naš. Počitek je sestavni del uspešnega delovanja, česar se zaveda tudi lepotna blogerka in Vichyeva ambasadorka Tesa Jurjaševič.

“Za dobro počutje in izgled je ključno, da se znam v tem hitrem tempu ustaviti in si vzeti čas zase.”

Tesa predlaga pobeg v naravo, različne športne aktivnosti ali ogled dobrega filma oziroma branje dobre knjige.

“To je čas, ko se izklopim in se za trenutek odmaknem od telefona in računalnika, da se sprostim in napolnim z energijo.”

Pomembnost skrbi za dobro počutje čedalje bolj poudarjajo tudi zdravniki in psihologi, ki v tujini že predpisujejo sprehode v naravo in meditacijo. Kljub obveznostim, stresu in izzivom pa lahko s pravimi zavezniki postaneš (in ostaneš) najboljša različica sebe, česar se pri dobro zavedajo tudi pri znamki Vichy.

Tesa se filozofije počasnosti drži tudi pri svoji lepotni negi, saj na njeni kozmetični omarici najdemo Vichy izdelke iz linije Slow Age ter le malo ličil, med njimi je eyeliner. “Rada imam minimalizem v življenju, oblačenju in ličenju,” nam je zaupala slovenska Vichyeva ambasadorka, ki lahko sedaj postaneš tudi ti.

Natečaj Vichy za novo ambasadorko

Tudi tvojo jutranjo in večerno rutino spremlja izdelek iz Vichy linije Slow Age?

Napiši svojo izkušnjo o koriščenju Slow Age proizvoda in pošlji fotografijo sebe s svojim najljubšim Slow Age proizvodom. Če si samozavestna, rada poskrbiš zase in sprejmeš nov izziv, se pridruži natečaju za Vichyevo novo ambasadorko! Morda boš ravno ti stala v soju luči na snemanju Vichy videa in obogatila svojo lepotno poličko z novimi Vichyevimi izdelki!

Si ravno ti nova Vichyeva ambasadorka? Prijavi se!


Sledite nam