fbpx

Po različne izdelke kar v samopostrežni prodajni avtomat

Dom & prosti čas, Obvestila, Zanimivo, Življenjski slog

Obiščite Bert-a, nekoliko poseben samopostrežni prodajni avtomat, ki vam ponuja različne izdelke, kot so BIO čistila, šampone, več vrst kisa in olja. Izdelke pa prevzamete s svojo (povratno) embalažo.

Kupce od začetka aprila pričakuje Bert, samopostrežni prodajni avtomat. Najdete ga v prostorih Centra ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4 v Ljubljani, ki je odprt od torka do sobote med 9. in 17. uro.

 

Bert ponuja BIO čistila, šampone, več vrst kisa in olje kupcem, ki po izdelke pridejo s svojo (povratno) embalažo, ter je nekoliko poseben avtomat. Ne samo, da toči izdelke brez embalaže, ampak s svojo posebno obleko iz odpadnih plastenk sporoča, da s premišljenim nakupovanjem lahko preprečimo nastajanje novih odpadkov.

V Bertu so kupcem na voljo izdelki, ki so narejeni lokalno in po trajnostnih merilih, so kakovostni ter naprodaj po konkurenčnih cenah. Celotna oprema brezembalažne trgovine je narejena iz odpadne plastične embalaže, ki jo stopijo in predelajo v plastične plošče, iz katerih nastane pohištvo.

 


Sledite nam