Po nov mladosten videz v Polikliniko Ribnjak

Novice, Zanimivo, Zdravje

Izbira vrste zdravljenja, posega in zdravnika so odločitve, ki jih je treba sprejeti po temeljitem razmisleku …

Estetska medicina zajema vse medicinske postopke, katerih cilj je izboljšanje fizičnega videza in zadovoljstva pacientov z neinvazivnimi in/ali minimalno invazivnimi postopki.

Vsi postopki estetske kirurgije in polepšanja videza obraza in telesa se izvajajo z ali brez anestezije. Prioriteta je varnost, poleg tega pa tudi čim manj morebitnih brazgotin, nepravilnosti, gubic, celulita, neželenih sprememb in ven. Tradicionalni strokovni estetski medicinski postopki vključujejo dermatologijo, rekonstrukcijsko in plastično kirurgijo ter kirurške (liposukcija, lifting obraza, prsni vsadki) in nekirurške posege (kolagen, botoks, PRP, dermalna polnila, učvrstitev kože, tretmaji lasišča). Navedeni postopki lahko znatno izboljšajo kakovost življenja, psihološko stanje in družbene odnose posameznika. Pacienti se hočejo dobro počutiti in uživati v življenju v največji možni meri, biti v dobri, telesni pripravljenosti in minimizirati učinke fiziološkega staranja. Danes le-ti dejansko iščejo hitre, neinvazivne postopke, zaradi katerih bodo z dela odsotni čim krajši čas in ki vključujejo zelo malo tveganja. Kot splošno pravilo velja, da igla vedno bolj zamenjuje skalpel.

Pacienti imajo dostop do širokega nabora estetskih tretmajev in operacij z vrhunskimi rezultati. Vsi postopki se izvajajo v prijetnem ambientu Poliklinike Ribnjak z ekipo medicinskih strokovnjakov in specialistov za dermatologijo ter plastično in estetsko kirurgijo, ki pri svojem delu uporabljajo napredno tehnologijo. Izbira vrste zdravljenja, posega in zdravnika so odločitve, ki jih je treba sprejeti po temeljitem razmisleku in natančni oceni vseh dejavnikov. Pred vsakršnim estetskim tretmajem priporočajo posvet z njihovimi strokovnjaki. Ker vsak pacient in položaj zahtevata individualno pozornost zdravnika, vam zato, da bi se lažje odločili za primerno in ustrezno rešitev, omogočajo brezplačen posvet.

 

V oktobru ste vabljeni na DNEVE ODPRTIH VRAT, kjer vas čakajo številna presenečenja.

RSS Ustavi se!

 • Vdihni spokojnost
  Ko govorimo o obvladovanju stresa in njegovih posledicah, so vzhodne tradicionalne metode zelo dobrodošle, saj iskanju ustreznih rešitev – zdravila, vedenjske intervencije ali podobno.
 • Nadzorovan umik
  Dolgo sem ostala pod prho. Spirala sem s sebe njene ostudne besede, pa se me še danes držijo kot prilepljene. Ostala pa mi je zavest, da sem ravnala prav, ker sem ohranila mirno kri in se nadzorovano umaknila.
 • Ujeti v prestrašenem telesu
  Življenje s spominom prestrašenega telesa prinaša pomanjkanje občutka varnosti, kar še dodatno povečuje občutke strahu in nam onemogoča živeti svobodno življenje znotraj sebe in v odnosih.
 • Razumevanje in dvigovanje ženske moči
  Čeprav naj bi ženske po tradiciji veljale za »šibkejši« spol, pa skrivamo v sebi vendarle izjemno moč, drugačno moč, saj ne pravijo zaman, da ženska podpira tri vogale hiše. 
 • Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači
  Kdorkoli bere te vrstice ... Vedi, da si vreden ljubezni, sposoben, lep, unikaten takšen kot si. Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači in ponižuje, saj vsak človek ima dušo in duša zaboli.