Po nov mladosten videz v Polikliniko Ribnjak

anonimni uporabnik, 06. oktober 2017
Ostalo

Izbira vrste zdravljenja, posega in zdravnika so odločitve, ki jih je treba sprejeti po temeljitem razmisleku …

Estetska medicina zajema vse medicinske postopke, katerih cilj je izboljšanje fizičnega videza in zadovoljstva pacientov z neinvazivnimi in/ali minimalno invazivnimi postopki.

Vsi postopki estetske kirurgije in polepšanja videza obraza in telesa se izvajajo z ali brez anestezije. Prioriteta je varnost, poleg tega pa tudi čim manj morebitnih brazgotin, nepravilnosti, gubic, celulita, neželenih sprememb in ven. Tradicionalni strokovni estetski medicinski postopki vključujejo dermatologijo, rekonstrukcijsko in plastično kirurgijo ter kirurške (liposukcija, lifting obraza, prsni vsadki) in nekirurške posege (kolagen, botoks, PRP, dermalna polnila, učvrstitev kože, tretmaji lasišča). Navedeni postopki lahko znatno izboljšajo kakovost življenja, psihološko stanje in družbene odnose posameznika. Pacienti se hočejo dobro počutiti in uživati v življenju v največji možni meri, biti v dobri, telesni pripravljenosti in minimizirati učinke fiziološkega staranja. Danes le-ti dejansko iščejo hitre, neinvazivne postopke, zaradi katerih bodo z dela odsotni čim krajši čas in ki vključujejo zelo malo tveganja. Kot splošno pravilo velja, da igla vedno bolj zamenjuje skalpel.

Pacienti imajo dostop do širokega nabora estetskih tretmajev in operacij z vrhunskimi rezultati. Vsi postopki se izvajajo v prijetnem ambientu Poliklinike Ribnjak z ekipo medicinskih strokovnjakov in specialistov za dermatologijo ter plastično in estetsko kirurgijo, ki pri svojem delu uporabljajo napredno tehnologijo. Izbira vrste zdravljenja, posega in zdravnika so odločitve, ki jih je treba sprejeti po temeljitem razmisleku in natančni oceni vseh dejavnikov. Pred vsakršnim estetskim tretmajem priporočajo posvet z njihovimi strokovnjaki. Ker vsak pacient in položaj zahtevata individualno pozornost zdravnika, vam zato, da bi se lažje odločili za primerno in ustrezno rešitev, omogočajo brezplačen posvet.

 

V oktobru ste vabljeni na DNEVE ODPRTIH VRAT, kjer vas čakajo številna presenečenja.
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
06.05.2024 ob 08:28
296,857
06.05.2024 ob 09:44
112,985
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close