Coaching

anonimni uporabnik, 26. oktober 2011
Ostalo

Dnevno smo postavljeni pred številne izzive. Včasih so rešitve na dlani, vendar jih preprosto ne zmoremo uzreti. Kdo in na kakšen način nam lahko priskoči na pomoč?

Dnevno smo postavljeni pred številne izzive. Včasih so rešitve na dlani, vendar jih preprosto ne zmoremo uzreti. Kakšna je vloga vprašanj, ki si jih zastavljamo, ko iščemo izhod iz situacije? Kdo in na kakšen način nam lahko priskoči na pomoč v trenutku, ko pred seboj vidimo gozd in ne posamičnih dreves? Kakšna je vloga coacha? Kakšne so njegove pristojnosti in komu je namenjen? Na kakšen način potekajo srečanja in kakšna je razlika med coachem in prijateljico (prijateljem) so vprašanja, ki smo jih zastavili gostji v tokratni oddaji. Z nami je bila mag. Mii Bone, univ. dipl. psih., osebni in poslovni coach.

Vabljeni k ogledu oddaje na temo coaching
 

Stres je naraven mehanizem, s katerim se naše telo odziva na dražljaje iz okolja. Dokler situacije doživljamo kot obvladljive, ostajamo samozavestni in stres nas celo vzpodbuja. Škoditi pa nam začne, ko začnemo situacije doživljati kot neobvladljive. Posvetujte se na forumu Antistresne strategije

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
04.05.2024 ob 13:05
296,856
02.05.2024 ob 21:45
112,983
04.05.2024 ob 05:23
Preberi več

Več novic

New Report

Close