Nezgodno zavarovanje otrok in mladine

Šolsko leto je pred vrati. Ste poleg šolskih potrebščin poskrbeli tudi za nezgodno zavarovanje za vaše otroke?

Šolsko leto je pred vrati. Verjetno ste nakupili že večino šolskih potrebščin.

Kaj pa nezgodno zavarovanje za vaše otroke? Ste poskrbeli tudi za to?

Raziskave kažejo, da se 20% telesnih poškodb otrok in mladine zgodi med organizirano gibalno dejavnostjo v vrtcih/šolah, 62% med organizirano izven šolsko dejavnostjo in 18% med dejavnostjo v prostem času.

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine NLB Vita Nezgoda Junior lahko sklenete v več kot 100 NLB Poslovalnicah ali na spletni strani NLB Vite. Zavarovanje je namenjeno vsem predšolskim in šolskim otrokom ter dijakom in študentom v starosti do vključno 25. leta starosti. Zavarovanje lahko sklenete za eno leto ali za eno leto z avtomatičnim podaljševanjem.

Ker gre za novost v ponudbi, smo za vas pripravili posebno ugodnost. Če zavarovanje sklenete do 30. septembra 2016, vam pripada 10% popust na prvo letno premijo.

Izbirate lahko med tremi paketi:

–       Paket Previdni izberite, če vam je pomembna visoka zavarovalna vsota v primeru invalidnosti otroka. Prva letna premija že od 18,37 EUR.

–       Paket Aktivni vam poleg relativno visoke zavarovalne vsote za trajno invalidnost nudi tudi nadomestila v primeru lažjih poškodb otroka. Prva letna premija že od 19,64 EUR.

–       Paket Športnik pa je odlična izbira, če je vaš otrok član športnega kluba in je starejši od 6 let. Prva letna premija že od 35,40 EUR.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani NLB Vite ali v eni izmed 100 NLB Poslovalnic.

NLB Vita junior_pismo 660x

NLB Vita Nezgoda Junior je nezgodno zavarovanje. Zavarovalnica, ki trži in sklepa zavarovanji: NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana. Zavarovanji trži NLB d.d., Ljubljana. Banka pri tem nastopa kot zavarovalna posrednica. NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana, v primeru nastanka zavarovalnega primera jamči za izplačilo v višini zavarovalne vsote.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close