Magdalena Fabčič, univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka na portalu Med.Over.Net

anonimni uporabnik, 20. oktober 2018
Ostalo
Magdalena Fabcic

Predstavljamo vam moderatorko na forumu Klimakterij – menopavza.

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorko na portalu in forumih Med.Over.Net na forumu Klimakterij – menopavza, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem ter osvešča uporabnike na vprašanja o boleznih povezanih z menopavzo pri obeh partnerjih.

Magdalena Fabčič, univ. dipl. biol., coach ACTP, moderatorka

Magdalena Fabčič je izkušena svetovalka za menopavzo, ki pomaga posameznicam in delovnim organizacijam obvladati izzive srednjih let ter zmanjšati vpliv hormonskih težav na uspešnost in odnose na delovnem mestu ter na kvaliteto življenja žensk.

Je univ. dipl. biologinja z dolgoletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji, coach po ACTP in ter aktivna članica Društva moderatorjev, udeleženka Menopavzne šole 2015 (Slovensko menopavzno društvo pri SZD) in programa Znanje za zdravje delavcev (NIJZ).

Svoje lastne izkušnje povezuje z izsledki moderne znanosti ter tradicionalnimi znanji. Predava in vodi delavnice ter nudi podporo skozi individualni in skupinski coaching. V delovnih organizacijah vodi programe za spremembe življenjskega sloga v okviru zdravja pri delu za ciljno skupino žensk.

Pravi, da je našla svoje poslanstvo (ali pa je ono našlo njo): “Pomagati pogumnim ženskam po 40-tem, da odkrijejo svojo notranjo modrost in poiščejo ravnotežje v življenju. Da poskrbijo zase, spet najdejo strast in veselje ter se posvetijo stvarem, ki so jim pomembne.”

Želi pomagati ženskam, ki se spopadajo s težavami zaradi hormonskega neravnovesja, da spet vzamejo življenje v svoje roke in ga zaživijo v vsej polnosti. Z njimi želi deliti svoje znanje o naravnih rešitvah, predvsem pa hoče to tako naravno, neizogibno transformacijo detabuizirati.

Pravi, da se trdno oklepa enega svojih prvih »menopavznih simptomov« – zasvojenosti s plezanjem. Pri triinštiridesetih, v času začetkov hormonske zmede, si je prvič nadela plezalno opremo in strast se od takrat le še stopnjuje. Za plezanje si redno vzame čas, vedno v družbi zabavnih ljudi. To je naporen trening za telo, pa tudi za um, saj zahteva koncentracijo in skoraj meditativno stanje. Njeno dušo napolni s svobodo. Daje ji energijo, samozavest in pogum za vsakdanje izzive.

Njen moto je:
Naučite se reševati izzive srednjih let, saj je najboljše šele pred vami.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,461
13.05.2024 ob 07:50
296,866
13.05.2024 ob 07:03
112,987
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close