fbpx

JT z mag. Pušenjakom: Nosečka včasih in danes

Novice

Sodelujte v javni tribuni s priznanim specialistom ginekologije mag. Pušenjak Stankom.

Nosečnice

Sodelujte v javni tribuni, s priznanim specialistom ginekologije mag. Pušenjak Stankom.

Porodništvo se skozi čas zagotovo spreminja. Ne samo na strokovnem področju, ampak tudi na informacijskem. Danes imajo nosečnice na razpolago bistveno več informacij kot včasih. Nekateri pravijo, da je to dobro, drugi menijo, da je zaradi poplave nepotrebnih informacij to slabo. Svoj del na tem področju je in še vedno prispeva Med.Over.Net, ki omogoča uporabnikom portala interaktivno svetovanje na različna vprašanja postavljena s strani nosečnic.

Nosečnice

25. marca 2014 med 11:00 – 12:00 na forumu Starševski čvek, vam bo v javni tribuni, specialist ginekologije mag. Pušenjak Stanko odgovarjal na vprašanja s področja porodništva oziroma področja o skrbi za ženske in predporodnem varstvu, tematika: Psihologija nosečnic včasih in danes.

O specialistu, porodničarju in moderatorju foruma ABC Ginekologije in porodništva mag. Pušenjak Stanko

Stanko PušenjakBil je med prvimi strokovnjaki, ki so se pridružili portalu Med.Over.Net. Z izjemno mero vztrajnosti in ljubezni, se je leta 2000 odločil podati na pot virtualnega odgovarjanja zaskrbljenim uporabnicam in uporabnikom, ki so se v trenutkih dvomov in stisk anonimno obrnili k njemu po pomoč. Danes so mu (predvsem) uporabnice portala zelo hvaležne, saj je odgovoril že na več kot 85.000 vprašanj.

Več o njem si lahko preberete v objavi – Portret Stanko Pušenjak

Vabljeni na javno tribuno, v torek 25. marca ob 11:00 na forumu Starševski čvek.

Pokrovitelj javne tribune o porodništvu je blagovna znamka Toujours, odlične pleničke iz Lidla.


Sledite nam