Javna tribuna: Učinkovita raba energije v našem domu

anonimni uporabnik, 09. maj 2016
Ostalo

Dom je pomemben vir naše energije. Urejen, čist in topel dom nam daje energijo in z njo navdih za stvari, ki nas veselijo.

Dom je pomemben vir naše energije. In če se vračamo v dom, kjer je za vse lepo poskrbljeno in kjer je vse urejeno, nam to daje energijo in z njo navdih za stvari, ki nas v življenju veselijo …

Če nam je toplo, če nam ni prevroče, če lahko nekaj skuhamo zase in za svoje najbližje in če imamo vedno na voljo toplo vodo, nam je udobno. Udobno nam je tudi, ko prižgemo luči, odpremo hladilnik, gledamo televizijo ali pa delamo za računalnikom … – To je zgolj nekaj temeljnih trenutkov sodobnega bivanja, ki nam jih zagotavlja energija, ki izhaja iz našega doma.

V petek, 13. maja, ob 11. uri, se bomo na forumu Starševski čvek pogovarjali s strokovnjaki Energetike Ljubljana o tem, kako si lahko s povezovanjem dobave več vrst energentov kot so toplota, zemeljski plin in elektrika ter z njimi povezanimi energetskimi storitvami zagotovimo udobje vseh virov energije na enem mestu, pa tudi o prednostih visoko učinkovite soproizvodnje energije in zakaj je dobro voziti avtomobile na metan. Dobili bomo tudi nasvete, kako lahko z nekaj preprostimi ukrepi učinkovito uporabljamo energijo v našem domu ter kako vse navedeno pozitivno vpliva na kakovost zraka in s tem na kakovost našega bivanja.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 21:34
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close