Imate tudi vi doma ta najbolj univerzalen kos pohištva?

anonimni uporabnik, 22. julij 2020
Ostalo

Komode so med najbolj univerzalnimi kosi pohištva. Uporabite jih lahko v vseh prostorih v vašem domu in to za vse od shranjevanja vašega perila, pa do pisarniškega materiala ali pa spominkov. Na njih lahko razstavite svoje najljubše fotografije in skulpture. Ko opremljate stanovanje, bodo komode med najbolj uporabnimi kosi, ki jih boste kupovali.

Katere komode si boste torej izbrali ob opremljanju? Poznamo jih več vrst in vsaka od njih služi posebnemu namenu. Lahko so visoke, nizke, lesene, kovinske ali pa steklene in na voljo v vseh možnih barvah in oblikah.

Komode za vsak prostor

Komode vam bodo prišle prav v vsakem kotičku vašega stanovanja. V predsobi jih uporabite za odlaganje ključev in pošte, v njih pa imejte shranjene čevlje. V dnevni sobi vam lahko služijo kot TV omarice ali pa celo kot omare za knjige in spominke. Komode v jedilnici služijo kot odlagalna površina za posodo s hrano, v njih pa imate lahko spravljene pogrinjke in jedilni pribor.

Prav tako vam bodo komode prav prišle v spalnicah in otroških sobah. Komode so namreč nadomestile skrinje, ki so jih naši predniki imeli pred posteljo in v njej shranjevali posteljnino. Danes lahko v komode pospravite perilo, posteljnino, rezervne odeje in vzglavnike, nakit in še mnogo drugega.

Če imate majhnega otroka, boste zagotovo potrebovali previjalno komodo, v katero boste pospravili vse, kar potrebujete za previjanje in nego vašega dojenčka. Ko bo otrok večji, bodo v komodi svoje mesto našle igrače, knjige ali pa oblačila vašega malčka.

Vsestranske shrambe vseh oblik in velikosti

Današnje komode niso več na voljo le v eni obliki, barvi, velikosti in slogu, temveč lahko vsak najde komodo za svoj dom in potrebe. Izberite komodo, ki je predvsem praktična za namen, za katerega jo potrebujete, nato pa jo prilagodite slogu prostora, v katerem jo boste imeli.

Če ste na primer navdušen bralec in imate gore knjig, vendar pa ne želite, da se vam na njih nabira prah, potem jih lahko pospravite v visoke komode. Izberite si take, ki imajo v zgornjem delu police in steklena vrata, da lahko ves čas občudujete platnice vaših najljubših literarnih del. V spodnjem delu pa imate lahko predale, v katerem shranite odvečno elektroniko v vaši dnevni sobi ali pa različne revije in dokumente. Visoke komode vam bodo prav tako prišle prav v pisarni, kjer pa se odločite ali bolj potrebujete tako z več predali ali pa s policami.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,866
11.05.2024 ob 12:25
112,987
11.05.2024 ob 09:58
Preberi več

Več novic

New Report

Close