Enkratna priložnost AS za plemenitenje vaših sredstev

anonimni uporabnik, 24. oktober 2014
Ostalo

Obrestne mere za depozite vztrajno padajo. Zato vam v Adriaticu Slovenici ponujamo novo priložnost za varčevanje in plemenitenje vaših sredstev – življenjsko zavarovanje Enkratna priložnost AS …

Obrestne mere za depozite vztrajno padajo. Zato vam v Adriaticu Slovenici ponujamo novo priložnost za varčevanje in plemenitenje vaših sredstev – življenjsko zavarovanje Enkratna priložnost AS, ki omogoča:

  • STABILNOST in VARNOST

Enkratna priložnost AS je življenjsko zavarovanje, namenjeno predvsem varčevanju, z 2,25 % zajamčenim donosom na sredstva, vezana na naložbo Zajamčeni AS. V primeru, da je doseženi donos naložb višji od zajamčenega, vam pripišemo tudi presežek.

Vsaj 30 % sredstev je vezanih na Aktivni naložbeni paket, pri katerem zavarovalec prevzema naložbeno tveganje. Na ta način izkoristite prednosti delniških trgov in potencial doseganja višjih donosov.

  • NAGRAJEVANJE zvestobe

Pripisujemo vam bonuse in presežke. Na sredstva, vezana na Aktivni naložbeni paket, vam pripisujemo bonus. Prvič ga pripišemo po koncu poslovnega leta, ko je bilo življenjsko zavarovanje v veljavi pet let, nato pa bonus pripisujemo vsako naslednje leto.

  • NEOBDAVČENE donose

Donosi, doseženi z Enkratno priložnostjo AS, so po desetih letih neobdavčeni.

  • HITER DOSTOP do sredstev

Za premostitev načrtovanih in nenačrtovanih finančnih zahtev lahko že po poteku 6 mesecev trajanja zavarovanja dvignete sredstva, ki jih potrebujete. Prav tako lahko kadar koli vplačate dodatni znesek.

Več o tem, kako lahko oplemenitite svoja sredstva.

cinele

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,443
30.03.2024 ob 10:27
296,852
26.04.2024 ob 14:20
112,980
26.04.2024 ob 17:17
Preberi več

Več novic

New Report

Close