Anja Vogrič do 8. ure odigra že vsaj 6 vlog

anonimni uporabnik, 11. oktober 2016
Ostalo
Anja Vogrič

Anja Vogrič do osme ure zjutraj, ko se ji začne delovni dan, opravi že večino domačih opravil. Ker ima časa dovolj, si lahko vzame dragoceni čas za družino in predvsem zase.

Od kar pomnim sem jutranja, prebujena z notranjo budilko.

Anja Vogrič

Vstanem zgodaj, tudi med vikendom, okoli pete ure.

Odprem okno, ob kozarcu vode, sedim. Napolnim se z mirom in uglasim s tiktakanjem stenske ure. Nadaljujem z aktivacijo, ki je intuitivna ali organizirana.

Obožujem jutra, ko čas dopušča, da grem na bližnjo vzpetino, med jesensko lenobno naravo, po vzhod. Takrat prebudim svoje potenciale, ko se iz teme razvija dan. Takrat diši svežina in jaz prepoznam navdih. Dovolj zgodnja sem, da do trenutka, ko hčerko, ob njeni Glasbi, odpeljem v šolo, postorim – Takrat sem. Gospodinja. Bralka. Gledalka. Organizatorka. Sprehajalka. In ko se mi ob zajtrku pridruži mož se dokončno prebudim z jutranjo Debato.

Ob 8.00 sem na delovnem mestu.

Zavedam se, kako pomembno je imeti dovolj kvalitetnega spanja, zato zaspim kmalu po 21. uri in redko po 22. uri. Zgodi se, da tudi prej.  

Znotraj pobude Jutranja. je moja zaveza, da bom 4 krat tedensko, svojemu jutru dodala sprehod, vadbo joge, plesa ali odšla v savno.

Spoznajte Anjo Vogrič

Povezovalka in kreatorka na Over.net, urednica pri Potovanja.Over.Net, soustvarjalka akcije Ustavi se in ustvarjalka In-Sight Glass.
https://www.facebook.com/anja.vogric

Jutranja. ambasadorke

    Forum

    Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

    Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

    Kategorije
    Število tem
    Zadnja dejavnost
    164,480
    30.03.2024 ob 10:27
    297,477
    10.07.2024 ob 09:38
    113,027
    28.10.2022 ob 14:48
    Preberi več

    Več novic

    New Report

    Close