Najdi forum

dopust z otrokom

Poznate kakšen dober kamp na otoku Krku, kjer bi lahko preživeli dopust z otrokom, starim eno leto?

Imate kakšne izkušnje s šotorjenjem z otrokom prej omenjene straosti?

Hvala.

Zdravo!

Moje (povsem osebno) mnenje je da jaz ne bi šla tako daleč, rajši bi prvo leto ali dve se zadrževala na slovenskem morju ali pa največ do Poreča, ker nikoli ne veš, lahko bi potrebovali kaj nujnega pa v poletni gneči ni ravno fajn noreti okrog.

Ne vem, to je moje mnenje, jaz ne bi šla tako daleč

lp Nives

Na otoku Krku poznam Baško in Punat, kjer sem v svojem otroštvu preživljala počitnice v kampu. S starši smo vedno hodili v kampe in mislim, da je za otroka to nekaj enkratnega. Apartma je pač tako kot, če bi bil doma, hoteli pa so po moje za penzioniste. V kampu vsaj veš, da si na morju. Otrok spi v naravi, ponavadi na blazini (nima kam pasti), zjutraj pred šotorom skupaj zajtrkujemo… Več je svobode.
Lep pozdrav!

pozdravljena,
mi sicer še nismo bili na Krku, sem pa slišala da je Baška ok, pa Cres tudi, drugače je pa moje mnenje, da je kampiranje eno najboljših načinov preživljanja dopusta .. tudi z otroki. Kadar mi kampiramo je naš malček seveda čisto navdušen, .. zajtrk zunaj na travi , pa vse aktivnosti ki se dogajajo čez dan, se pač dogajajo zunaj in to je otrokom seveda zelo všeč, spanje v šotoru je pa sploh za otroke nekaj čisto posebnega … Kar se tiče oddaljenosti dopustovanja – po moje je to zelo relativna stvar in v vsakem primeru stvar presoje. Mi smo kampirali v sloveniji in v dalmaciji , brez problemov, ko je bil star 18 mesecev smo šli na Kanarske in se imeli super, pri dveh letih in pol smo šli za več tednov v Azijo in se spet imeli super. Seveda smo šli vedno do njegovega zdravnika, se pomenili o vseh možnih potencialnih nevšečnostih in dobili zdravila, v primeru če bi jih slučajno potrebovali. Po moje ni potrebno že v naprej razmišljati o vseh negativnih stvareh ki te na počitnicah lahko doletijo. Seveda je za počitnice z otrokom potrebna malo večja organiziranost in odgovornost je tudi večja kot če greš sam. Obstajajo različna zavarovanja, na hrvaškem pa tudi imajo bolnišnice in druge zdravstvene ustanove, v primeru če slučajno rabiš zdravniško pomoč. Prijateljica je kampirala s 3 mesečno hčerko na Pagu, brat z 13 mesečnim sinom po Avstriji in Italiji, in še bi lahko naštevala … Kamorkoli že boste šli na počitnice, se imejte lepo. Barbara.

No, KRk ni tako blazno daleč, ravno tako pa imajo zdravnike, lekarne,… Jaz osebno bi šla na Krk z otrokom le V Baško, imajo res plažo za otroke, brez ježev, skal, kamnov,…če se sprehodiš najdeš tudi borovce za senco,…Mislim da je avtokamp Zablače ali nekaj takega. Drugam na Krk ne hodite, res pa je , da je v Baški najdražje. Sama sem bila tam že 2 krat sama z možem ( res da v šotoru, ker nisem človek za to) ter 2 krat z otrokom, prvič je bil star komaj 6 mesecev.

Pozdravljena

kampirali z malčki nismo – običajno smo bili v apartmaju. Je pa bolj bistveno, da paziš, da otroka ne opeče sonce. Mislim, da Krk ni tako daleč, da bi to bil problem. Kar se tiče Baške – mi smo se tam imeli lepo, vendar je zaradi lege same (na rtu otoka) morje nekoliko hladnejše. Je pa čisto in plaža je primerna za otroke.

Imejte se lepo

New Report

Close