Najdi forum

Včasih je biklo veliko Chicco trgovin, sedaj pa jih kar ne opazim. Rada bi kupila Chicco voziček, pa ne vem kje naj ga kupim, saj jih še nisem zasledila v nobeni trgovini v Kranju, Škofji Loki, Ljubljani. Mi lahko pomagate?

A bo to za novega dojenčka?

Pa mora biti res nov? Mi smo vse kupili v Medvodah v Šparovčku, ampak tam nimajo nič novega same rabljene stvari, mislim, da otroci tako hitro odrastejo, da ni poterbno zapravljati za nove stvari, ker čez eno leto gre tako ali tako zopet na podstreho ali naprej.

Jaka

To je sicer res, in res sem že v dveh trgovinah gledala rabljene vozičjke in predvsem v Medvoda h pa so bili taki, za katere smo se zanimali že zelo uničeni, takega pa tudi ne bomo kupili. Iščemo pa rabljen ohranjen voziček ( seveda še z drugimi merili), res pa ni nujno, da je nov, le nekaj pa mora biti ohranjen.

V medvodah smo ga mi kupili in je bil zelo ohranjen, seveda smo pa kar nekajkrat šli tja da smo naleteli na dobrega.

Jaka

Zivjo,
Nocem komentirati blagovnih znamk, toda iz izkusenj…
Dve moje prijateljice so imele vozicke znamke Chicco, pa so bile z njimi zelo nezadovoljne. Plastika je slabe kvalitete, kolesa so bila zanic v enem letu, stalno je nekaj “skripalo”. Po enoletni rabi so jih odvrgle na smetisce.

Sama imam vozicek znamke Peg perego, ki je neprimerno boljsi, izredno kvaliteten, prestal je ze dva otroka (2x dve leti voznje) in sedaj caka se na tretjega! Kljub temu, da mi nismo potrebovali servisa, pa slov. prodajalec te znamke omogoca tudi to. Tudi druge prijateljice, ki imajo vozicke Peg so z njimi izredno zadovoljne.

LP, Karmen.

Karmen,

ali morda veš, kje lahko servisiram Peg Perego voziček? Ker sem dobila že rabljenega, se takrat o tem nisem pozanimala. (tudi sama sem bila zelo zadovoljna z njim, pa se je pri tretjem otroku žal začel proces “staranja”, rada pa bi, če bi lahko “dočakal” še četrto generacijo). Hvala!

Poskusi vprašati v trgovini Mami v Ljubljani, tel. 01/231 39 69. Ono si verjetno vedo, kdo popravlja vozičke.

Servis ti bodo uredili v trgovini Mami v Ljubljani.
Najdeš jih na spletnih straneh: http://www.mami.si/
ali Ljubljansko trgovino na Celovški cesti pokličeš po telefonu: 01/231 39 69.

LP, Karmen.

Sama s Peg Peregotom nisem tako zadovoljna. Sistem zalaganja podozja se je skos kvaril, tako da sem ga mela nekjkrat na servisu, s tem da so mi pri tem popravilu poskodocali se kolesceke – prednje vrtljive. Ko sem jih prosila naj mi zamenajo celo podvozje mi ga niso, in tako bi go mogla skoz vozit na servis. Mogoce sem ga lahko zlozila 3 krat pa se je spet pokvarilo. Imam pa Chiccotov stolcek za hranjenje in ga ze 2 leti uporabljam vsak dan in je prima.

aLI SE4RVIS PLAČAŠ SAM, ALI JE VOZIČEK KAJ POD GARANCIJO ( TUDI ČE JE KUPLJEN V TUJINI)?

Zanima me še kateri voziček- model ste imeli oz imate- kombiniran kajne?

Moj Peg Perego je star ze 5 let in je model Primo Nido, torej kombiniran – loceno s kosaro in s sportnim delom. Dokupili smo se ravno strehico in vreco, ter prevleko za dez in ga resnicno rabimo vsak dan, cez vse leto. Mislim, da je imel takrat garancijo pol leta za dele iz blaga in eno leto za kovinske dele (ogrodje), toda mi servisa do sedaj se nismo potrebovali.
Mislim, da servis velja ravo tako, ce ga kupis v tujini, saj je to del blagovne znamke in imajo povsod enake modele in dele. Najbolje, da povprasas v trgovini Mami.

Torej lahko prevleko za dež kupik tudi dodatno- nisem vedela da jo imajo tudi za te vozičke.

Ja, tudi za ta model.
Mi smo jo celo kupovali za star model, pa so nam jo dobavili, malce smo morali pocakati na narocilo. Je pa zelo prakticna in sedaj, ko je sezona neviht zelo prav pride.

New Report

Close