Najdi forum

Prosim svetujte mi kako naj kupim oblačilca. Rodila bom poleti, zato potrebujem lahka bombažna oblacilca. Ne vem pa kako je številkami. Najmanjša je 56- , nato 62. Kaj mi bolj priporočate, da kupim npr. nekaj majćk 56 in nekaj 62. V kolikšnem času preraste otrok številko 56- vem da jre to odvisno od otroka ampak svetujte mi vsaj okvirno. Hvala

Pozdravljena!

Mnogo oblačil dobiš že v paketu, v paketu C, ki sem ga vzela sama, so vsa oblačila po dva para. Sicer pa ti verjetno vsi svetujejo, naj ne kupuješ preveč in res je tako. Sama sem rodila pred sedmimi tedni in nisem pričakovala, da bom rodila sina težkega 4 kg in 54 cm dolgega, tako da mu bodo (ali so mu že) najmanjša oblačila kmalu pretesna.
Meni se zde zelo uporabni pajacki brez naramnic, ki se na spodnjem delu zapenjajo in kakšne lahke majčke, sama imam raje take za čez glavo kot tiste, ki se zavežejo zadaj, na katere vsi prisegajo. Zdi se mi, da je manj težav s tistim potegom čez glavo, ker imajo tako ali tako gumbke na straneh, kot pa s tistim zavezovanjem različnih trakcev …
Koristni so tudi bodiji, ki se spodaj zapenjajo…
na tvojem mestu številke 56 ne bi kupovala, ker so tako majhne razlike, da ni vredno omembe… Moj sin ima zdaj že več kot pet kilogramov in so mu prav že celo št. 68!

Pa srečno in srečen porod!

Iz lastnih izkušenj vam lahko svetujem , da ne kupujete številke 56, ker je nekaterim dojenčkom premajhna že, ko se rodijo. Če pa temu ni tako, pa jo prerastejo v treh tednih. Kar mirno kupite oblačilca št. 62, rokavčke tako lahko zavihate, hlačke pa je tako vseeno, če so malo velika, centimeter gor ali dol. Malčki so še bolj prikupni.Mia je pisal/pisala:
>
> Prosim svetujte mi kako naj kupim oblačilca. Rodila bom
> poleti, zato potrebujem lahka bombažna oblacilca. Ne vem pa
> kako je številkami. Najmanjša je 56- , nato 62. Kaj mi bolj
> priporočate, da kupim npr. nekaj majćk 56 in nekaj 62. V
> kolikšnem času preraste otrok številko 56- vem da jre to
> odvisno od otroka ampak svetujte mi vsaj okvirno. Hvala

New Report

Close