Najdi forum

Rojstni dan

Kaj nesejo vasi malcki v vrtec za svoj rojstni dan. Pri nas imajo eno umetno torto na kateri pihajo svecke starsi naj bi priskrbeli pa slascice. Vem, da doma narejenih ne sme prinest, pa vendar, kaj? So to bomboni – kaksni, piskoti – kaksni…
Hvala za nasvet

Zdravo !

V našem vrtcu ponavdi prinesejo kakšen čips, pa slane palčke, pa take “drobnarije”. Jaz osebno sem odnesla v vrtec denar in so šla vzgojiteljice v trgovino po sladoled. Odnesi tisto kar ne jejo vsak dan in kar imajo radi. Mal povprašaj še vzgojiteljice, kaj imajo otroci radi.

lp Lela

Ce so starejsi od treh let lahko tdui kinder jajcka.

V Leclercu(najbrž pa tudi drugje) imajo ene lušne piškotke v obliki Smrkcev. Našim so bili zelo všeč. Nasploh poskusi kupiti tako robo, ki je namenjena posebno njim.

LP, Kaja

Jaz bi odsvetovala smokije, saj se je izkazalo, da jih je moj sin v jaslicah (1, 5 let) kar naprej jedel, bil alergičen in šele čez dolgo časa so ugotovili, da na arašide, ki so v smokijih. Pa tudi na čokolado so nekateri otroci alergični… Preden to odnesete, vprašajte vzgojiteljico. Poleg sokov, palčk, grisinov, piškotkov v obliki živalic, je lepo tudi npr. sprintati pobarvanke za telebajske, da ima vsak po eno za domov …(če so starejši so meni simpatične tudi sadne rezine Frutabela…)

Jaz običajno kupim kakšne kekse, bobi palčke, kakšne mehke bombone in sok. Vzgojiteljice potem odprejo kar in kolikor se jim zdi, kar pa ostane, je pa za veselje v naslednjih dneh.

Špela

hvala za nasvete. sem sla nakupovat po vasih nasvetih in menda so bili otrocki zadovoljni

Samo eno vprašanje. Zakaj niso dovoljene doma nerejene slaščice? Sama še nimam otrok, ampak ko sem bila jaz v vrtcu (20 let nazaj) je bilo to dovoljeno.

Zaradi salmonel in podobnih okužb.

SAMA ŠE NIMAM HČERKE V VRTCU, SI PA ŽELIM, DA BI JEDLA ČIM MANJ PACKARIJ. STRINJAM SE, DA OTROCI POJEDO KOS TORTE. MORDA BI BILO LEPO, DA BI SE OTROKOM PRINESLO SVEŽE SADJE IN BI KUHARICE PRIPRAVILE SADNO KUPO S SMETANO IN DEŽNIČKI, KLOVNČKI…
KAJ PRAVITE, SEM PREZAHTEVNA?

Jaz pa sem pred casom, ko je bila hci se v vrtcu (mali soli) odnesla kar sadje (v dogovoru z tovarisico) in so potem sami delali sadno solato.

New Report

Close