Najdi forum

Posredno sem ugotovil, da moja hčerka kadi marihuano. Dogovorila sva se, da z uživanjem preneha – v kar je brez najmanjših komplikacij privolil. Čudno se mi je zdelo, da je tako hitro in brez problemov v to privolila, zato sem kupil Urin teste za prikaz marihuane. Ali lahko hčer prevara “aparat”?

Lepo se vam zahvaljujem za odgovore.

Lep pozdrav.

Ne, če greste z njo na stranišče. Sicer si lahko “sposodi” urin od “čistega” človeka. Če ne greste z njo na stranišče, potipajte posodico, v kateri je urin in se prepričajte, da je topla. Če ni, ni njen.
Vendar….ali si res želite odnosa s hčerko na tak način??? Trava sama po sebi ni nekakšno “hudičevo seme”, saj ste si (upam) prej prebrali kakšne članke, morda knjigo o njej.
Na vašem mestu bi poskušala dobiti urinski test za ostale droge (predvsem Extasy je popularen). In če ne jemlje kaj drugega….no, potem ste lahko kar potolaženi. Kajenje trave jo bo slej ko prej minilo. Vendar pa bodo stranski učinki naslednji: polenila se bo, v šoli bo popustila in seveda je v “rizični” skupini tistih, ki eksperimentirajo z drogo. Kar pomeni, da jo lahko navede tudi na kaj drugega.
Torej, čimveč se ukvarjajte s svojo hčerko. Hodite z njo na sprehod, nevsiljivo prečekirajte s kom se druži, iskreno se zanimajte za njeno življenje. Pogovorite se magari tudi z učitelji, vendar jim ne povejte, da uživa mamila, da ne bo imela problemov. Če je takoj privolila v to, da neha kaditi, potem je mogoče le potrebovala nekaj pozornosti, se pustila zapostavljeno. Jaz recimo, ko me je mama pogruntala, tudi slučajno nisem rekla, da bom nehala, ampak sem jo z vsemi možnimi prijemi prepričevala, kolk da je trava kul in da jo bom kadila celo življenje.
Torej, en test ne bo rešil nič. Spremenite celoten odnos do hčerke!

Hvala ti dobra mačka za zelo jasen odgovor.

Imam še manjše otroke, vendar me je že sedaj strah, kako jih bom obvaroval droge. Tak oficirski odnos (sem ga zadnjič videl tudi v enem filmu) mi ni všeč in spoštovani g. Janez, bi ti ga vsekakor odsvetoval. To je treba urediti drugače, kako niti sam ne vem, dobra mačka je dobro odgovorila, moram pa priznat, da sem v življenju zelo uspešen in realen in se ničesar ne bojim, RAZEN tega, kako preprečiti, da se moji otroci ne bi zastrupljali z drogo.

Kako dolgo pa je THC v urinu?

THC je v urinu lahko zelo dolgo, od enega pokajenega “jointa” lahko 4-6 tednov! Vendar je to tudi odvisno od kolicine zauzitega THC (manj se bo prej izlocilo, morda v par dnevih) in same osebe (pretok v ledvicah ipd.).

Na odgovor dobre macke bi rada pripomnila se to. Pri nas je bila trava za dolocen “oddelek” srednjesolskih prijateljev sprejemljiva (sem iz zelo majhnega mesta). Med njimi je bila super odlicnjakinja, urejena deklica, briljantni um, ki je tudi na fakulteti blestela z ocenami. Vsi, ki smo kasneje travo poskusili, smo razmisljali podobno (o tem smo se pogovarjali) – hja, ce Petra kadi (ime je izmisljeno), potem pa to res ni nic takega, bom pa se jaz poskusil! Tudi jaz sem sodila med pridne in me tako ni nic “zaneslo”. Sem pac poskusila. Razmeti morate tudi eksperimentiranje, ki pac tici v mladem cloveku. Vendar morate znati potegniti crto, verjamem pa, da zna biti to tezko. Ce hcerka sedaj ne kaze znakov zlorabe drog, ce je njen uspeh v soli dober in se ni poslabsal in ce z njo dobro komunicirate (vam tudi kaj zaupa), ne zganjajte “urinske policije”. Za zdaj. Ce pa kaj posumite, pa vam priporcam, da res ne odlasate.

Ja, THC je v urinu približno en mesec, vidi se pa tudi v laboratorijskih izvidih.

New Report

Close