Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina metabolan

metabolan

Najprej vas lepo pozdravljam in bi vas prosila,če mi lahko odgovorite na naslednje vprašanje.Kako delujejo zeliščne tablete metabolan? Kdo jih lahko jemlje in kdaj?
Njeni stranski učinki?
Za odgovor se vam vnaprej najlepše zahvaljujem.
LP 🙂

Spoštovani!

Pošiljam vam spletno stran, kjer si lahko natančno preberete vse o tem pripravku.

http://med.over.net/fidifarm/zdravila_in_dodatki/metabolan.htm

Ali jih lahko jemljem,kot sredstvo za zdravo hujšanje s čajem fermate in tablet mate.Naj povem,da jemljem tudi kontracepcijske tablete Cilest,ali bi metabolan in ostalo kaj zmanjšali učinek KT.Ali ni to preveč nezdravo za telo,da se umetno pospešuje prebava (dolgoročno gledano).Bi jih vi priporočali kot sredstvo za hujšanje ali naj si omislim kaj drugega.Za koliko kg mi vi priporočate,da shujšam glede na moje podatke:178 cm in 74 kg,starost 21 let in redno telovadim.

Vem ,da sem naštela kar precej vprašanj in se vam zato vnaprej opravičujem in upam,da vam ne bo vzelo preveč vašega dragocenega časa
LP 🙂

Spoštovani!

Dolgoročno gledano so vsi kemični ali rastlinski preparati za hujšanje neke vrste potuha, imajo pa to dobro lastnost, da je hujšanje v začetku relativno hitro in uspešno in zato boste imeli večje veselje nadaljevati. Bistvo zmanjšanja telesne teže in VZDRŽEVANJA le te kasneje pa je premik v vaši miselnosti in v odnosu do hrane. Tablet ne morete jesti neomejeno časa, stradati tudi ne morete večno, konstantno dietno prehranjevanje z opuščanjem posameznih vrst jedil je na dolgi rok muka, to so razlogi, zakaj prenekateri po uspešnem hujšanju zelo hitro vse “noter prinesejo” in še kaj dodajo.
Pri zdravi prehrani predvsem potrebujete red: pet obrokov si porazdelite tako, da po 6 uri zvečer ne boste več jedli. Vem, da je za zaposleno ženo to težko, ravno tako je nemogoče pripravljati nekatere zgolj vegetarianske ali makrobiotske jedi, če nimate za to 24 ur časa dnevno in morate vmes še kaj početi, zato si jedilnik poenostavite tako, da se ga boste lahko držali in da bo zadostil vsem potrebam telesa in vašemu okusu. Pomagajte si z že na pol pripravljenimi jedmi, nemastnimi mlečnimi izdelki, zelenjavo in tistim sadjem, ki ne vsebuje preveč fruktoze (sadni sladkor), na hitro skuhanim obrokom (zrezek in solata), izognite pa se prekajenim mesnim izdelkom, svinjini in rdečemu mesu, sladkanim sadnim sokovom (pijte dovolj vode ali nesladkanega čaja), sladicam in tistim drobnim prigrizkom vmes, ki jih sploh ne štejemo, vendar se jih tekom dneva nabere. Če imate več časa za pripravo hrane, lahko pustite domišljiji prosto pot…Z zdravnikom se posvetujte in si za začetek pomagajte s tabletami. Nekatere delujejo tako, da preprečujejo resorbcijo maščobe, druge pa povečujejo izgorevanje kalorij v telesu, nobene pa niso prav zelo zdrave. Na tržišču jih je kar nekaj, vendar so večina na recept, ko boste dosegli redukcijo teže pa tablete opustite in jejte pestro, vendar manj, dovolj se gibljite in napolnite svoje življenje z interesnimi dejavnostmi namesto s hrano. Problem debelosti je dostikrat mašenje dolgega časa, nezadovoljstva in blaženje konfliktnih situacij s hrano. “Pocrkljajte” se z dobro knjigo, ogledom predstave oz. s tistim, kar vas veseli, namesto s čokolado…
Veliko uspeha!

New Report

Close