Najdi forum

TARACEF

NAJPREJ VAS PRAV LEPO POZDRAVLJAM!!

Imela sem kurjo oko, nato sem obiskala zdravnika, ki mi je predpisal Taracef kapsule,jemala bi naj jih 3Xdnevno, kajti menila je da ne bi prišlo do zastrupitve. Jemala sem jih od torka, nato v četrtek pa sem opazila spremembe, na ustnicah. mi eno stran vleče mal gor, ter levo oko bolj težko zaperem. Mama je sklepala da sem elergična na njih, zato sva jih prekinili, babica pa je rekla da me je motrda kap!!
Ko sem slišala besedo jap me je skoraj res pobralo, kajti nočem umreti še, saj sem šele 16let stara. Imam tudi mal preveč kg, pa včasih mal visok krvni pritisk. Zanima me kaj je narobe z mano in če se bodo te spremembe izginile.

hvala naprej

Draga Sanja!

Taracef je cefalosporinski antibiotik in če bi bili naj alergični bi se znaki alergije pokazali v nekaj urah v smislu izpuščaja, srbečice ali celo oteženega dihanja.

Leva stran obraza vam rahlo “visi”. Poglejte se v ogledalo in nagubajte čelo, če so gube le na desni strani pomeni, da imate na levi strani rahlo omrtvičen obrazni živec, kar je lahko posledica vnetja, vnetja ušesa, vnetja tkiva okrog modrostnega zoba na levi strani ipd. Če se v nekaj dneh ne bo stanje popravilo, pojdite k svojemu osebnemu zdravniku, ki vam bo verjetno predpisal OHB12 – vitamin oz. bo poiskal razlog za to stanje.

Če bi vas zadela kap bi bilo težav mnogo več in bi bile drugačne, ne bi jih spregledali!

New Report

Close