Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Steroidi

Steroidi

Star sem 23 let,začel sem se ukvarjati z body buildingom,ker nisem dobro napredoval so mi prijatelji svetovali anabolične steroide.Vzel sem metandienon in ga konzumiral občasno po mesec in pol z pavzami.
Pojavil se je stranski učinek,moda so mi postala manjša skoraj za polovico,malo me skrbi kaj to pomeni,drugače s sexom kakšnih problemov nimam in vse fukcionira kot je treba.Kaj se dogaja?

Lep pozdrav,Miha

Spoštovani!

Jaz na vašem mestu BI TAKOJ PRENEHALA!!!!! Steroidi so hormoni nadledvičnice. Z umetnim vnosom katerihkoli hormonov se poruši naravno hormonsko ravnovesje v organizmu, kar lahko čez čas povzroči tudi trajnejše okvare in motnje v delovanju ostalih žlez z notranjim izločanjem. Športnikom te pripravke dajejo zato, ker je izkoristek vnešene energije boljši, v vašem primeru se mišice “napihnejo” tudi na račun zastajanja vode, vendar je ta efekt le trenuten in navidezen – dokler boste hormone pač jemali, potem boste pa uplahnili kot počen balon. Pravo mišično maso boste pridobili le s trdim delom in pravilno prehrano. Verjetno ste že zasledili v medijih afere, ko so pri špotnikih odkrili anabole v urinu in so jih diskvalificirali. Stvar je vse prej kot nedolžna, verjetno pri vas še ni prišlo do kake večje škode, vendar premislite, preberite si še kakšno literaturo (ne reklam za te preparate!) in NEHAJTE!

New Report

Close