Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina prehrana

prehrana

Živjo!
Stara sem 17 let, visoka 178 cm in imam 71 kg. Pred času od maja do oktobra sem shujšala 25kg. Sedaj sem 2 meseca držala svojo telesno težo, sedaj pa imam željo shujšati še 9 kg. Kako naj to storim? S čim se naj prehranjujem da mi bo uspelo? V bistvu želim odstraniti maščobne blazinice okoli trebuha in notranjega dela stegen. Redno telovadim in delam trebušnjake, sprememb pa ni. Kaj mi svetujete?
Hvala za odgovor!

Spoštovani!
Svetujem vam, da takoj nehate hujšati, saj ste že presuhi s 46 kg, kaj šele s 35! Neenakomerno nalaganje maščobe pa boste preprečili le s telovadbo in masažo.
Svetujem vam, da se oglasite v skupini Meduza pri Študentski organizaciji in pa pri svojem zdravniku. S tem načinom “hujšanja” boste zboleli, oziroma že bolujete za anoreksijo.

Živjo, jaz mislim, da te je Marija narobe razumela, da sedaj ko si shujšala vagaš toliko (71), ne tako kot je napisala ona. Tudi sama imam težave z maščobo na trebuhu in stegnih. Veliko tečem, čez poletje rolam, ampak intenzivno, ne tako za zabavo, da se dve kolegice peljeta skupaj,kar pa se tiče trebušnjakov pa bi ti morali pomagati, odvisno pa koliko jih narediš. JAz jih naredim od 80-100 vsak večer in se mi je že v roku 3 tednov kar dosti poznalo, res da sem začela postopoma, drugače pa sem sedaj začela hoditi na aerobiko in kombiniram Step in thai bo, in se mi zdi, da deluje.
Sedaj imam pa še jaz eno vprašanje zate, kako ti je uspelo, shujšati toliko, mi lahko prosim poveš način, hvala za odgovor.

Lp MAtejaTinkara je pisal/pisala:
>
> Živjo!
> Stara sem 17 let, visoka 178 cm in imam 71 kg. Pred času od
> maja do oktobra sem shujšala 25kg. Sedaj sem 2 meseca držala
> svojo telesno težo, sedaj pa imam željo shujšati še 9 kg.
> Kako naj to storim? S čim se naj prehranjujem da mi bo
> uspelo? V bistvu želim odstraniti maščobne blazinice okoli
> trebuha in notranjega dela stegen. Redno telovadim in delam
> trebušnjake, sprememb pa ni. Kaj mi svetujete?
> Hvala za odgovor!

New Report

Close