Najdi forum

nezvesta nevesta

Poročila sem se pred slabima 2 mesecoma in se žal zaljubila v drugega, ki mi nudi veliko več. Gabi se mi ostati pri možu, kaj šele spati z njim. Kaj naj naredim ?
Aja – otrok hvala bogu še nimava.

Poslušaj svoje srce in bodi s tistim, ki ga imaš rada in ga ljubiš. V tvojem primeru bi moža zapustila.

LP

Vsekakor pojdi za srcem.
Škoda le, da si se poročila zaradi nevemčesaže.

Si ga poznala že prej? Ne muči sebe, pojdi, ker stvar težko mine.

Živa,

predlagam ti, da o celotni zadevi, predvsem pa o sebi resno razmislis.
Poroca in locuje se clovek pac ne kar tako za stos. Vprasaj se, kaj si
videla prej in kaj vidis zdaj na svojem sedanjem mozu, pa tudi na tistem,
v katerega si se zdaj zaljubila.

Malo so me zmotile tvoje besede – ” drugi mi nudi veliko več “. Vprasaj se
posteno, kaj to pomeni. Ali je toliko prijetnejsi, boljsi, zanimivejsi, bolj
razumevajoc, bolj zabaven, ali pa je to “vec” boljsi avto, vecja placa,
vecja hisa ipd. ?

V glavnem – izprasaj samo sebe, pa ne zaletavaj se kar tako. Ce bos
tudi po samosprasevanju ugotovila, da tvoj moz pac ni tvoja ljubezen,
potem le pojdi stran, samo bodi najprej odrkita in postena do sebe.

Veliko srece.

Ja, poslušaj srce. Samo iz kakšnega razloga si se pa ti poročila mi pa tud ni jasno?! Ljubezen sigurno ni bla, pa še zaljubljenost ne, ker bi tud ta najbrž še malo držala. Škoda, res škoda. Povej prosim vzrok poroke, ker me res zanima. Jasno pa je, da slej ko prej boš šla, če že sedaj čutiš odpor do “moža”. Pazi, da se tudi pri novi ljubezni ne bo zgodilo kej podobnega. Enkrat se stvari zgodijo, kar je pa več se je pa za vprašat.

Ne bi bila rada na tvojem mestu. Upam, da se bo srečno uredilo.

LP Pepelka

Še sreča res, da boš odnesla pete iz tega zakona. Tvoj mož je pravi srečko v tem pogledu. Prej ko se te reši, bolj bo srečen,saj ima tudi on pravico do normalne in pametne žene.
V primeru ,da se še ne moreš odločiti kako in kaj, naj se prosim mož obrne name.
V njegovem primeru mu pomagam brez plačila.

Poročila si se pred dvema mesecema in si že zaljubljena v drugega??!! In on ti sedaj nudi več kot mož. Po dveh mesecih???? Kaj, a ima boljši avto, večje stanovanje? Ti kupuje kaviar, mož pa samo tatarca? Gre za seks? Jaz ti ne bom rekel, da poslušaj srce, ker ga tako ali tako že prej nisi, tebe vodijo drugi nagibi. Te lahko vprašam zakaj si se sploh poročila s tem tipom, če ti je očitno tako malo pomenil, da si se bila sposobna zaljubit že dva meseca po poroki, oziroma verjetno že dosti prej? Tudi jaz mislim, da ima tu problem tvoj mož, ker je imel nesrečo in naletel na tako nezrelo punco. On bi moral tu pisat in spraševat za nasvet, ne pa ti.

Hvala bogu za tvojega moža, da se te je/bo rešil. Predober je zate, nisi ga vredna.
Očitno si dekletce, ki hoče pozornost – poroka, poročno potovanje,….., dolgčas ( ?),…., novi ljubimec…..,???????.

Punca je vprašala za nasvet, mislim, da ni hotela, da jo takole bombardirate.

Mogoče je pa ravno to hotela.
Bi se kar strinjala s tem, kar je napisala Tanja. Če si se pa zaljubila že prej, predno si se poročila, je pa čas, da se fajn zamisliš nad sabo.

Kar je iskala to je dobila.
Kako pa naj ji da človek nasvet na tako vprašanja, ne da bi jo bombandiral?

Tole kar ti bom napisala, ti ne bo všeč, tako kot ti verjetno niso bili tudi ostali odgovori s podobnin načinom odgovora.

Nekajkrat sem prebrala. Ampak sem še vedno mnenja, kot pri prvem branju, da je to pisala nezrela, morda celo mladoletna, razvajena oseba, ki ji trenutna “igračka” ne diši več. Groza me je, ko se ob tem branju sprašujem, pa kaj vendar nekateri razmišljajo, ko se odločijo za tak korak, kot je poroka? Verjetno nič, ali jim je pa v tistem trenutku frajersko, ko so v centru pozornosti. Mar takšni ljudje sploh vedo, kaj je ljubezen in ali so jo sploh sposobni razviti?

In po dveh mesecih se ji že gnusi!! Ja, saj še umazano vlažno perilo skoraj ne zasmrdi v dveh mesecih! Hm, kaj je potrebno, da se ti neka oseba zagnusi? Upam, da boš draga Živa naletela na sebi ravnega nasprotnika. Spomni se pregovora: “gliha skup štriha”. Vprašanje pa je, kako se boš počutila, ko ti bo nekdo rekel v obraz, da se mu TI gnusiš! In to morda oseba, za katero bi dala vse na svetu!

Praviš “Hvala Bogu, da nimata otrok”. Točno! Boga pa lahko hvali tudi tvoj mož, ker si že kar takoj pokazala svoje prave barve. Zatorej: daj svobodo svojemu prevaranemu možu, da si bo lahko našel žensko, kateri se ne bo gnusil in ga bo LJUBILA. Ti, pa
kar veselo uživaj z radodarnim ljubčkom! Vseeno ti pa ne privoščim pretrdega pristanka na relanih tleh, ko se bodo po
dveh mesecih rožnati oblaki razkadili.

Pravijo, da se mora vsak človek svojo lekcijo življenja naučiti.
Želim tudi tebi, da jo naučiš! Prej ko jo boš, manj bo gorja okoli tebe in v tebi. Poveži srce in razum, samo eden ni dovolj!

Na začetku sem ti povedala, da ti ne bo všeč moje pisanje!
Sem imela prav, a ne? Da si slučajno moja hči, ne bi dobila prav nič blažji odgovor od mene! Takšna so pač moja gledanja na življenje. Žal ti drugače ne znam odgovoriti.

Ni kej, fer odgovor!

Hmm.. kaj vse lahko clovek prebere na tem forumu.. vcasih se res bojim, da so nekaterim mozgani ze malce zakrneli in ocitno “razmisljajo ” z drugimi organi!!

dej, draga ziva, najprej se globoko zazri vase in se hudo zamisli!
upam, da bos kmalu dozorela in se zavedala svojih neumnosti!

Čimprej se loči, ker tvoj mož takeg zakona zagotovo noče. Svetujem pa ti, da naslednjič bolje premisliš o razlogih za poroko. Očitno si še zelo mlada in hitro zagoriš, a tudi hitro ugasneš. Morda tudi ta, za katerega goriš zdaj ni pravi…Predno zapluješ v nov zakon, vsekakor bolje spoznaj ne le bodočega moža, ampak tudi sebe!

Popolnoma se strinjam z Živo, z velikim Ž-jem. Živa s tamalim ž-jem res bi bilo najbolje premisliti šele nato se odločiti, lahko da te bo res ta nepremišljen korak kasneje veliko stal, smili se mi pa tvoj mož, ker če bi tole izvedel bi rekel da Zakon ni lepa stvar.

Premisli in šele nato naredi korak, ker bi verjetno tudi svojega moža zelo prizadela – pomisli nanj – nevem kako lahko rečeš, da se ti gabi sedaj ko si TI z drugim skočila v posteljo. POSTAVI SE NA MOŽEVO MESTO. Če boš ostala, ampak po drugi strani tako ali tako brez veze, ker bo ta mož prekleto trpel, če boš vsake toliko časa našla drugega mačota. Oprosti, ampak v tem primeru gledam na oba in na tebe in moža.

Meni pa tale tema disi na provokacijo !
Ker kateri kao odrasel in zrel clovek bi takole razmisljal in delal ?

Ce pa slucajno ni nateg, potem pa mi ,draga ziva , odgovori na tole: ali se hkrati z mozem vracajo tudi porocna darila ?

Preberi pa se na forumu “Srednja leta” temo “Partner ali otrok” – ce to ni kul – dvoje tako diametralno nasprotno mislecih zena !

Ko sam prečito to tvoje pismo si mi se odmah zgadila.Jaz bih te isšamaro ko pičku i potero te odkod si došla .Kako te nije sramota. Fuj.

Pravilno si napisala a vidiš pri tem forumih me to zelo moti vedno se sprašujem zakaj so ljudje tako zlobni, ki vidijo človeka v težavah tebi pa srečo želim L. P.
Elida

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close