Najdi forum

Mene pa zanima..če bi imeli partnerja in bi pač zaradi okoliščin “premalo” sexala…ali bi potem samo zaradi potrebe po sexu, samo zaradi sexa “prevarali” partnerja?Nič vam ne bi pomenilo..hoteli bi le sex..partnerja bi pa še zmeraj ljubili, nič se ne bi spremenilo.Kaj menite o tem?

Hoj!

Hja, mamljivo ampak neizvedljivo. Sem res že pomisla, kaj pa če bi, sm sex nč druzga. Ampak ko mal bol pomislm, takoj vem da tega ne bi naredila mojemu lubeku. Misl, da mu ne bi mogla več pogledat v oči, pa tud si zaenkrat ne želim sexsat z drugim. Kaj pa če bi počel to on, kaj pa potem?! Se moraš mal tud u drugo kožo postavt, kako bi pa ti pol reagirala?! Ne, hvala. Mi je preveč lepo, da bi vse skup postavla na kocko, zarad enga sexa. Ja pa še to sm pozabila, tud ne vem če bi stvar lahko izpeljala, ker moram do tipčka kej čutit, da se mu predam, sex na horuk z enim baj de mimo pr men ne pali (zaenkrat, nikol pa ne veš).

Eto, tako je moje mnenje.

Lepo se imejte formovci,

Poli

Če ne bi z mojo partnerico NIČ seksal, in če bi našel kakšno drugo, do katere bi mi kaj bilo, verjetno bi. Ampak to bi bilo že nevarno. Samo zaradi golega seksa pa bolj težko. Čeprav se zarečenega kruha največ poje. Poznam pa primere, ko to kar uspešno izvajajo, doma ostalo, seks pa zunaj. Nekaterim se to obnese tudi na dolgi rok.

Hm, hm, veš kaj? PRAVIJO, da moški lahko to storijo (da se grejo neoseben sex) brez posledic za vezo ali zakon. Pri ženskah (narava nas je ustvarila drugačne od moških – ne le po podobi) pa je to zelo zelo težko. Ženska bo vedno v nek odnos, pa če tudi “samo” telesni,vložila tudi kanček svojih čustev. Če ostane samo pi tem je v redu, sicer pa se pojavi grizenje vesti, slaba samopodoba, ne na koncu tudi lahko vpliva na to vezo, na katero naj ne bi. Mislim, da ta način, kot praviš ti Maddemosielle, je bolj težko izvedljiv. No, ampak to je le moje mnenje, izkušenj s tem pa res nimam, kar nisem nikoli čutila potrebe po tem.

Nekje sem prebral: Ženske potrebujejo vzrok, moški le prostor :))

Hmmm, samo zaradi seksa varat ne. Sem pa že bila v situaciji veliiiko premalo seksa in sem sčasoma vezo končala pa dobila tazga tapravga. Ker smo še mladi, raje priporočam to, kot pa varanje. Če si pa že poročen, ti pa ne preostane drugega kot da se temeljito pogovoriš, če ne pomaga pa sprijazniš in si pomagaš sam s sabo.

V končni fazi uničujoče za vezo. Sem probal in se čez nekaj časa ločil, pa že prej enkrat šel s punco narazen.

Je pa res, da sem dobil ta pravo.

itaq da bi ga ej nabau si druzga pa jebej svaki dan

ni res! to glede vzroka ne drzi 100%! sicer ste/so zelo izbircni in nesprosceni pri prostoru, tako da… hm, hm

didi

Ne, ne bi, no way! Zaradi sexa ne bi prevarala tipa, ki bi ga zares ljubila. Ljubezen je toliko nad sexom in ce ga bos samo zaradi tega prevarala, ga ne ljubis. Drugace pa je, ce bi mu to takoj in odkrito povedala…

Mislim da sva se nšlaa dva z enakim problemom.Ceprav ni slišati ,da bi bil to en velik problem ce je premalo sexa pa jaz vem da je to en velik hudicevo velik problem.Po eni strani je že kar precej mucno ,ko te partner zelo privlaci pa ne morem z njo sexati,ker ona ni za stavar.Najprej sem pomislil ,da je z mano nekaj narobe,potem sem mislil da me ne ljubil skratka vse živo se mi je vrtelo po glavi!!
Mislim da je to zelo hudo ko si zeliš sexa pa se partner obrne na drugo stran ceš ,da mora zjutraj zgodaj vstati …..itd , jaz bi tsti trenutek naredil vsega konec,pa kaj ko jo ljubim.
Kakor vidiš razumem tvoj problem in vem kako ti je.In tudi jaz sem pomislil na kaj takega kot ti in mislim da je cisto upraviceno pomisliti na kaj takega !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close