Najdi forum

analen seks

Seos!
Zadnič sva z fantom probala z analnim seksom, ok – vse v redu in prav on je užival in mu je tud prišlo, mene pa je ful bolel, tako da sem se zvijala od bolečin. Zdaj hoče to počet vsakič… Ne vem kaj mi je storiti.

Lara

Ne več tega počet.

Napaka je bila v tem, da nisi prekinila odnosa, ko si začutila bolečine. Za analni seks moraš biti dovolj sproščena, vzburjena, fatn pa nežen, itd…

ali si provala z vazelinom?ali s slino?ali s zobno pasto(aquafresh)za svez dah,ali s svinsko mastjo…

Če ti ne paše in če te boli, mu to povej. Ne vem, zakaj se siliš v nekaj, do česar ti ni.

Če ti ni všeč, reci NE. V primeru, da bi pa rada nadaljevala, to počnita postopoma. Morda bi tudi pomagalo, če bi si kupila vibrator za zadnjično odprtino, ki je tanjši in bi se tako postopoma navadila na občutek. Fant pa mora biti potrpežljiv in pri odnosu vsakič poiskusit za krajši čas, ne pa kar bum in bam.

ah v rit je še v redu,alkaj ko bo v uho?

Draga Lara

Tudi jas imam ze iskusnje s tem…je es prvic boli, pa tudi drugic in tretjic…potem pa ne vec. mogoce ti postane celo vsec. Fantu papovej da te boli in naj te ne sili v to vsak dan….

Ej , tako je to, najprej si mal preberite eno ful zanimivo njigico Anal pleasure and sexual health, napisal jo se sicer en zdravnik, ki je peder, ampak pomaga vsem!
Ce ze hoceta nadaljevati z analnim sexom, potem naj bo tip zelo zelo nezen, pa naj se zadeve loti zelo pocasi..predlagam wet gel, ne vem tocno proizvajalca , mislim pa da se imenuje kar WET GEL in je v plavi steklenicki, dobis ga pa v Venera Shopu..
Lara, ti se sprosti, vsekakor pa mu povej da te je bolelo, in ce te bo se vedno bolelo , mu pac povej, da tega enostavno noces!!
pa veliko uzitkov v ljubezni in spolnosti!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close