Najdi forum

Lep pozdrav! Tema, ki jo bom načela, se mi zdi, da še ni bila obravnavana, pa me pač nekatere stvari zanimajo in upam na vašo pomoč.
Torej, stara sem 18 let, opredelim se lahko kot biseksualka. Zanimajo pa me vaša mnenja o teh nagnenjih, pa tudi morebiti tovrstne izkušnje. Sama imam namreč raje punce, mogoče sem celo samo lezbijka, vendar bom to spoznala šele čez nekaj časa-ob izkušnjah.
Lepo se imejte in ne pozabite:VSI DRUGAČNI-VSI ENAKOPRAVNI!

evo kot prvi ki ti odgovarjam. Meni osebno se to ne zdi nic narobe, pac kukr ti pase.
Pa ce pol dobis poba pa deklco k bi sla rada u tri je to se posebej ql. Zato ker mislm da mora bit nekdo ze orng dec da lahko dve zenske naenkrat dobr ustima. Tako da: IT’S A FREE COUNTRY.
Reku sm da nimam nc proti temu,… dve zenske skupi gledat, to je marsikaterega fant najbolj skrita zelja. Tako da vso sreco
LP Darko

jp jst bi pa sam potrdiu darkota… res je moška največja želja vidit dve ženski skup v pojsli… itd.

Ej vidva kretena ona je prasala kaj si mislmo o tem ne pa a bi sla se z tipom zravn,ona bi vrjetn sla sam z zensko ne pa se z enmu potrebnmu tipm zravn!!

Ti pametna kokoš pa si povedala bistvo ja.

V biseksu ne vidim nič narobe, v lezbo pa ne vidim kake prihodnosti.

Stara sem 19 let. sedaj ze 1 leto v zvezi z moskim ,ki pa NOCE ali NE ZELI spati z dvema zenskama!!!!
Prej sem imela 2 lezbicni iskusnji z eno je zveza trajala eno leto
z drugo pa le kot popestritev monotonega zivljenja v prejsni se zdalec ne posreceni zvezi ter za lajsanje tezav z neznim ljubkovanjem ki ti ga le redkokateri moski lahko nudi. S tem ni nic narobe in mislim da je tudi cisto normalno. Sedaj me zenske fizicno ne privlacijo.
Zdi se mi pa dobra izkusnja saj sem probala kar sem si zelela in tako sicer ugotovila da to ni zame. Ce ne bi probala ne bi vedela. Ce pa bi se mi zdelo smiselno bi razmerje se nadaljevala! Nikar se neboj in naredi kar si zelis.

Ne pusti da ti tvojo pot do spoznanja in srece zaustavljajo kulturne norme in morala danasne druzbe…
Pa oglasi se in povej kako je
Vso sreco.

to pa je odgovor ku treba! 🙂

Sama se sicer ne bi odločla za kej tazga…preveč rada mam moški spol, čeprov zna bit težavn :)))) …Sam drugač pa tut nimam nč proti temu. Pač taka si, tak je tvoj način/smisel življenja in če ti je všeč se ne ozerat na druge. Živimo u 21. stoletju, ko take in drugačne stvari res niso več tabu. To se je dogajal že pred stoletji, sam da se noben ni upu teka tudi javno priznat… UŽIVI!

Itak, da nimam nič proti lezbijkam. Imam eno prijateljico, ki je bi in je zelo cool. Na jetra mi grejo le dykes, ki se obnašajo kot moški in se kar neki repenčijo, češ kako “tough” so pa take fore. Vsi fantje si pa itak predstavljamo dve hude mačke v vročem položaju in ne dve možače a? Resnici na ljubo je takih kar precej. Correct me if I’m wrong.

Mislim, da tovrstno izkušnjo potrebuje vsaka ženska. Več stvari kot probaš, bolj jih lahko razumeš, bolj poznaš sebe.

Kakšna nagnenja imajo drugi, me sploh ne briga in me tudi ne motijo. Je pa bilo prav zabavno zadnjič v mestu pri Šuštarskem mostu, ko sem zagledala in nato opazovala dva goloba, ki sta se za začetek par minut kljunčkala, nato pa je domnevno samec spretno zlezel na hrbet domnevne samice. Ko je bilo prve združitve konec, sta goloba zamenjala položaj in ponovila vajo. Skratka, ne vem, ali je bil ta parček lezbičen ali gayev, vem pa, da jima ne bo potrebno spleati gnezda.

jest sm bla dolg prepricana da sm straight, pol k sva pa s tipom parkrat nacela temo o v troje, pa ne vem vec, enkrat se mi je clo sanjal da se dol dajem z zensko in mi je blo ful kul.. sicer bi raj z dvema moskima ampak mogoce bom pa kdaj osrecla tipa s se eno 🙂
edin kar se bojim je, da bi bla ful ljubosumna nanjo al pa da bi se pocutla odstavljeno.. no v tem primeru bi blo bols z eno ki ma raj zenske:)) .. anyway poletje prihaja letc get wild

Ljubim lejzbike in bi vse dal da bi imel lejzbike za prijateljice!!!

Ne bi te rad užalil ampak ti povem svoje mnenje:

Zelo spoštujem ženske ki so jim všeč moški vse druge , torej tudi lezbijke pa bi vrgel ponorelim grškim nogometašem.

Dej se malo sprosti, stari, pa ce ze moras klatit neslanosti o unih, k mislijo in cutijo drugace, jih vsaj malo zakamufliraj. Ce se bos sprostil bos videl, da te (domnevno) drugacni ne bodo prav nic motili.

LP

Matej

No, hvala vsem, ki ste izrazili mnenje, posebej zahvala punci “1”, lepo si povedala.

Lepo se imejte!

love je pisal/pisala:

> Ljubim lejzbike in bi vse dal da bi imel lejzbike za
> prijateljice!!!
Da ne morda ljubis biseksualk?

Yeah…bi saj vidle kako je če dobijo pravega in ne sam umetnega..nogometaši..cooolll

Jaz pa vam bom povedala takole, da jaz sem usmerjena k ženskam in da ljubljenje samo z žensko je nekaj najbolj fantastičnega, ker so čustva veliko bolj globoka …..Res pa je, da veliko žensk gre in proba takšno zadevo iz radovednosti in potem brez tega ne zna živeti ali pa ji vedno nekaj manjka. Ogromno je poročenih in hodi ven samo z prijateljico, ki je njena ljubimka in tega nobeden ne more ugotoviti, ker ima pravo klamufažo in pa seveda ogromno je takih, ki jih norme omejujejo pri vsem tem, da se skrivajo pred ljudmi in tudi pred svojimi občutki. Tematika te teme je bila tabu ampak vedno bolj se določeni zavzemajo za pravice takšnih, ki so drugačni.

Ali se da lezbijka dol tudi s starimi dedci, če se zna on lepo pogovarjat z njo in ona vidi v njem očeta? Ali ji zunanjost res nič ne pomeni? Kaj pa orgazem? Ji ni pomemben? Skušam razjasniti nekatere stvari. Ali je poklicna in strokovna povezanost dovolj (mogoče tudi simpatija dovolj, da gre v tako zvezo). Ali s tem prikriva svoja dejanska nagnjenja. Nič ne obsojam. Zanima me samo, ali ona sploh občuti do njega kakšno ljubeznen? Ali gre z njm samo zato, da bi mu ugodila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close