Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost na kaj punce padate pr fantih

na kaj punce padate pr fantih

Mene zelo zanima kaj vas zanima pr fantih.Kaj vas pritegne?

Za odgovore se zavaljujem

Najbolj na IQ v privlačni flaški. Privlačna flaška pa je zame zelo osebna stvar, eden mi je lahko všeč, čeprav ne velja za lepotca. itak pa me maziljeni narciski odbijajo.

men so všeč rahle gubice okrog oči……pa pit ne sme (alkohola), pa fajn je, če zna mal plesat……seveda, neumnosti ne sme kvasit.

1. Zledat mora kolkr tolk, kar tud ni bistvenega pomena.
2. Bl je pomembno met pospravljeno.
3. Niso mi všeč vsiljivi fantje.
4. Samohvalneže, šoviniste, samovšečne sovražim.
5. Denar in avto nista pomembna.
6. Pozornost pri tipih mi je všeč.
7. pa domiseljnost tudi

pa še bi lahko naštevala -> idealnega moškega pa tako ali tako ni.

Nekako tako ja. Pa še mal romantičnosti mora pokazati.

ja, nekaj podobnega kot dvojčica…izgled ni bistvenga pomena…men so bolj privlačni tisti, ki nimajo glih angelskega obraza:-)),

Večinoma vse, kar so že moje predhodnice naštele: kar se videza tiče, glavno da je meni všeč, se ne oziram na mnenja drugih. Urejenost, razgledanost in IQ (da ne govori samo o avtomobilih in podobnih traparijah). Pa še ena zelo pomembna stvar: smisel za humor.

Problem je najti tako punco, ki ceni vse te vrednote….

Zelo kratko, a žal zelo resnično povedano!

na žalost se moram tudi jaz s tabo strinjat, čeprav sem ženska…

Ja, to je to! Polna usta besed in vrednot ki izpuhtijo in se razpočijo kot milni mehurček. Skoraj vsaka punca bo naučeno zdrdrala zgoraj naštete lastnosti, ko bo pa treba to svojo usmerjenost dokazat pa na njih pozabila. Verjetno so te vrednote naštete v kakem ženskem blefsikonu…

Marjan, a se spomniš, da je pogovor že pred kakimi 14 dnevi privedel
pri neki drugi temi do približno istih ugotovitev ?

Ja, se spomnim. Večna tema in nikoli odgovorjeno vprašanje zakaj…

Marjan in ostali fantje!
Verjamem, da je precej deklet, ki gledajo predvsem na materialne dobrine, videz in na splošno na zunanji izgled. Saj tudi sama poznam kar nekaj takih.
Ampak ni pa fer, da zaradi takih kokošk, ki mečejo slabo luč na celoten ženski svet, vi mečete vse v isti koš.
V resnici sem (in verjetno tudi ostala dekleta) napisala lastnosti, ki jih pri moških cenim, konec koncev, zakaj bi pa tukaj lagala, saj me nihče ne pozna?
Če smo pa že ravno pri tem – tudi mnogo fantov se najde, ki jim je pri ženskah najpomembnejši zunanji izgled. Če bi imeli na izbiro eno luštno punco z dobro postavo in slamo v glavi in eno povprečnega videza, vendar duhovito in brihtno, bi se večina verjetno odločila za prvo. Moški pri tem niste nobene izjeme.

Ok, zdej bom pa jst povedala kaj pr men pali:

Ko tipčka še ne poznam, mi jasno prvo pade v oči izgled. Po pravici povedano vedno pogledam moško ritko, ki mora biti lepo izpopolnjena. Ko pa začnem s tipčkom komunicirat, pa sem pozorna na njegov besednjak, kajti nisem pristaš kletvic (beri: vsaka druga beseda je kletvica), pomembna mi je kultura tipa, to pomeni, da ne oblaja vsake kelnarce (nisem ljubosumen tip ženske), pa da ne spusti “golobčka” kjer mu paše, pa da ne riga kukr en osel. Drugo je, kako se z menoj pogovarja, a me posluša, al mu je pomebno sm kr on pove. To je za začetek, ko pa tipa večkrat vidš, se z njim družš, pa sprot vidm iz kakšnega testa je. Sicer mamo pa ženske za to poseben čut, k takoj vemo kam pes taco moli.

Jst bom takule rekla, da izgled ni pomemben je mau u temo brcnjeno. Ne gre za to, da je zdej tip al pa punca po merah manekena, pa oblečen po zadnji modi, ampak vsak ima svojo vizuelno predstavo o ljudeh, kateri ga privlačijo. In prva stvar k jo pr tipu opazš je njegov outlook in tle že preskoč, al pa ne, prva iskra. Če ti je tip simpatičen nardiš korak naprej, drgač pa iščeš dalje.

LP Poli

Bravo Poli, fer odgovor! 🙂 enako bi jaz rekel za punco.

se čist strinjam s poli! zunanji izgled je valda važn.. še posebi če človeka ne poznaš, valda ga boš najprej opazu kko zgleda, pol ko ga pa začneš spoznavat, ma vsaka šjora svoje preference u glavi.. kaj jst vem – da posluša, da je za finte, da se nima za kej več kt ostali itd.. ma itak je poli to tko fajn napisala, da brezveze nakladat naprej..

Meni osebno je všeč pri fantih,da je družaben,da zna plesati,da ima postavo,privlačijo me tudi lepe učke-še posebej modre,bolj temne polti, da se izobražuje in,da ima kakšne cilje,..inp.

Nika

Jst pa najprej opazim polne, lepo oblikovane ustnice in urejeno frizuro (kratki lasje). Ampak to je samo prvi vtis. Takrat se za nekoga ogrejem… potem pa moram spoznat, ce je tip cloveka ki mi ustreza… ce ima tiste lastnosti, ki so meni pomembne pri cloveku.

Pride možakar u Righley-evo restavracijo, eno najmondenejših v NY, se vsede za svojo stalno mizo. Pride natakar, prinese meni, možakar naroči. In med čakanjem na večerjo opazi luštno gospodično pri sosednji mizi. Takoj pokliče natakarja in mu naroči naj ji nese buteljko najboljšega arhivskega vina. Natakar odvihra, prinese vino gospodični. Ta z očmi ošvrkne gospoda in mu pošlje sporočilo, na katerem je napisano:

Spoštovni gospod, da bi sprejela vaše vino, morate imeti v garaži mercedeza, na računu miljonček ameriških gnarčkov, v hlačah pa 24cm.

Gospod obrne listek in ji vrne sporočilo:

Spoštovana gospodična, v garaži mam 600SL, pred restavracijo Ferrarija 350, na računu približno 20 mio $, na drugem u švici pa 100 mio$. Ampak tudi na misel mi ne pade, da bi si zaradi vas tiča skrajšal za 6 cm. Vino pa mi prosim vrnite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close