Najdi forum

tantrični sex

a res nobeden ne ve kaj je to tantrični sex…ze prej je bilo eno tako vprasanje pa nihce ni odgovoril…za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem
lp

Odgovor boš našla na:

http://www.kriyatantra.com!

Lep pozdrav.

žal se ZELO malo Slovencem sanja kaj naj bi to približno bilo.Je pa to velika škoda za kvaliteto sexa :).

jest tud ne vem kaj je to 🙂 a bi že kdo povedal ? No modri ti se neki hvalš da veš .. kar z besedo na dan 🙂

Kar se besed tiče mogoče preberi :Osho-Tantra, duhovnost in seks.
Za prakso rabiš pa po mojem osnovni talent oz. afiniteto in razvite čute za tako vrsto seksa in pa seveda ustreznega seksualnega partnerja.

Me zanima, kje si pobrala ta izraz “Tantrični”

Živjo!

Po mojem mnenju ne rabiš nič posebno razvitih čustev ali afinitete, saj so te zmožnosti dane vsakemu človeku, ki jih lahko z voljo in vztrajnostjo še okrepi in se popelje do teh t.i. tantričnih užitkov seksa.

Za kaj gre pri tem seksu … gre v principu za to, da skušata partnerja (lahko to počneš tudi sam) svojo seksualno energijo potegnit iz področja genitalij v višje duhovne sfere. V naših možganih so centri, ki znajo to seksualno energijo dvigniti nad človeka in ga povezati z univerzalnimi silami vesolja. Lahko si to predstavljaš tako, da je potem orgazem res dobesedno nebeški. :)))

Sicer sam tega še nisem prakticiral, vendar so mi osnovni pojmi jasni ( če sem se kje zmotil me pa popravite! 🙂 ) in jih tudi nameravam kdaj v prihodnosti poskusiti. Morda celo pod kakim strokovnim vodstvom. 🙂

Lepo mejte,
Princ

prevec priprav na use skup 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close