Najdi forum

Hi! Zanima me samo ce punce sploh kej padate na tipe ki nimajo lih idealne postave (niso pa tud prevec okrogli) ??? Hvala za odgovor

A veš kaj!? Kako si upaš kaj takega vprašat? Ženske nimamo z narcisnimi in puhoglavimi lepotci nič za delat. Ponavadi je tako. Vsaj jaz jih poznam.
Če si dober po srcu, lep od znotraj, potem je vse o.k.

soncnica a so ti vsec tudi oni z eno ledvico??? al so lepi od znotraj samo tisti z obema???

Tisti, ki govori, da mu je všeč le notranjost – laže. Itak, da mi je videz pomemben, saj te najprej mora privlačiti oseba vizualno – ji ne vidiš v glavo in notranje organe :))

Joj, kako ste ozkogledni.
O.k., da razložim. Ko sem bila še najstnica, sem seveda gledala na videz in mi je bil celo najbolj pomemben. Pa sem že takrat ugotovila, da to ni to.
Zdaj, ko jih imam skoraj 30, pa gledam že nekaj let drugače.
Tudi če ti manjka ena ledvica, če si malo bolj okrogel, če si za pol glave manjši od mene ali pa kaj drugega – ni tako pomembno. Ko si s to osebo, si z njim, ker se zna pogovarjati, ker te razume, ne pa da buljiš v njegovo lepoto, iz ust pa prihajajo same nesmiselne besede.

…ja itak da………

ej VALDA je pomembna zunanjost, sam vsaka punca ma pomoje v seb nek ideal narisan (kšna postavca ku kšn model) kar pa ne pomen da unih k niso taki ne gleda.. če je tip scena, če se štekaš in če ne odstopa prevč iz puncinih predstav od tipu, pol valda bo z njim.. enkrat pa je blo da sm bla frendica z enim FUL scena tipom, sam mi je bil res PREVČ grd.. in nism mogla met nč z njim.. sam to je pa čist od punce do punce odvisno!

Men je pa všeč mal bušija.

Tistih posončenih in natreniranih, mišičastih tipov res ne maram. Vendar pa mislim, da mora vsakdo poskrbeti za svoje telo (prava prehrana, nekaj športa,..). Pretiravanje v nobeni smeri ni dobro! Glede ‘zunanje in notranje lepote’, pa ponavadi kar naši ‘naravni’ senzorji iščejo partnerja, ki se z nami najbolj ujema 🙂

Da ne bom nakladala, tudi videz je pomemben, ce izvzamem tisto, kar me pri fantu
individualno privlači. Seveda izpadejo ekstremno suhi ali debeli, pa tudi kakšna zelo deformirana postava. Tudi mentalne sposobnosti so pri meni pomembne.

Vsak ma svoje ideale…in 99% ki reče da jim videz ni pomemben laže…Pol od tle naprej bi se pa dal razglabljat. Enim so všeč visoki, enim ne preveč, enim mišičnjaki, drugim suhi… Ene več dajo na zunanjost, druge manj… Men osebno so všeč tipi ki so nek usredi… Všeč mi je da majo radijatorček, ne maram pa da tip zgleda kot omara… Ampak to ni pogoj… Idealne postave pa skor noben nima, tko da se ne sekirat…Dostkrat sm že naletela na tipa, ki je bil navzven…waw! Pol je pa usta odpru me je pa skor kap zadela…

Normalno je,da pogledas pri fantu tudi zunanjost.Ful vazna pa je tudi notranjost (vsaj men),ker ce se s tipom ne mores pogovarjat ali pa da se ne razumeta,je ena ful brezvezna zveza.Ponavadi take hitro minejo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close